Čím okouzlil o 16 let starší Jaromír Soukup Agátu Hanychovou? Hledá u něj zázemí a klid

Čím okouzlil o 16 let starší Jaromír Soukup Agátu Hanychovou? Hledá u něj zázemí a klid
Zdroj: Herminapress
Dcera Mia a syn Kryšpín jsou teď Agáty největší parťáci. Muž po jejím boku možná zastane roli hlavy rodiny.Novou láskou mediálního magnáta Jaromíra Soukupa je modelka Agáta Hanychová.Módní styl Daniela Craiga je vybroušený do posledních detailů. Dost možná, že Jaromíra Soukupa čeká po boku nové partnerky změna image. Daniel Craig patří mezi nej herce světa, takhle mu to slušelo mezi ženami na premiéře bondovky 'No Time To Die'. + 7 fotek+ 8 fotek

Láska o šestnáct let staršího Jaromíra Soukupa s Agátou Hanychovou může být logickým vyústěním toho, že modelku přestávají zajímat svalnatí krasavci, ale raději dá přednost noblesnímu gentlemanovi, který má zkušenosti s výchovou dětí a také solidní společenské postavení.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 06. 2022 18:06

Nový pár českého showbyznysu pro někoho může být nečekanou kombinací, ale čím déle pozorujeme Agátu Hanychovou (37) a Jaromíra Soukupa (53), tím lépe rozumíme tomu, proč se právě tihle dva společně rozhodli hledat svůj kousek štěstí.

Právě těmito slovy také Soukup poprvé svůj nový vztah okomentoval. Důležité vyjádření pochopitelně učinil prostřednictvím jednoho ze svých pořadů na TV Barrandov. „Jsem rád, že vás můj vztah zajímá, to svědčí o tom, že vám nejsme lhostejní. Pikantnosti se ode mě nedozvíte," usmíval se mediální magnát spokojeně. „Každý má právo na kousek štěstí, včetně mě a Agáty."

Láska v přímém přenosu

„Myslel jsem, že už mě nic nepřekvapí. U hostů mám většinou převahu, u vás ji nemám," překvapila Jaromíra Soukupa Agáta v jeho pořadu Instinkty. Agáta připustila, že je čerstvě po rozchodu s chirurgem Andrejem Nikovem a majitel mediální skupiny zřejmě už tušil, že by mohl doufat v její sympatie. A nemýlil se!

Modelku potom začal zpovídat, jako by si o ní vedl soukromý dotazníček a vyhodnocoval své vlastní možnosti. „Jak by měl vypadat váš partner? Má to být herec? Mně došla slova," připustil Soukup, že ho krásná brunetka uváděla do rozpaků už jen svou přítomností. „Vím, že jste fajn ženská. On někde je," skládal jí kompliment. A Agáta na jeho hru přistoupila: Já jen chci, aby se ten člověk usmíval.

Jak se jejich schůzka vyvíjela poté, co zhasla světla kamer, to se můžeme jen domnívat. Pozval Soukup Agátu na romantickou večeři, aby jí pomohl zahnat splín z rozchodu a vyléčit bolavé srdce? Dost možná ano.

Hledá Agáta v Soukupovi svoji kotvu?

Mohlo by se zdát, že ve vztahu bude mít logicky převahu starší z partnerů, tedy Jaromír Soukup, kterého od Agáty dělí 16 let. To je pro Agátu Hanychovou netypický tah, protože většina jejích partnerů byla podobně stará a nic nenasvědčovalo tomu, že by kdy hledala útěchu u staršího muže.

Zklamání z rozchodů, nejistota a starost o děti, to vše mohlo způsobit, že modelka pomalu přestává hledat zábavného a svalnatého krasavce, jako spíše pevnou kotvu v podobě dospělého muže, který dokáže zabezpečit ji i její rodinu.

Agáta Hanychová se z mužů nechce zbláznit

Ještě předtím, než Agáta oznámila rozchod s chirurgem Andrejem Nikovem, probrala s Miluškou Bittnerovou v pořadu Na kafeečko, jak vlastně v posledních měsících a letech nahlíží na muže. Sama přiznává, že za ty roky prošla v tomto směru velkou proměnou.

Poučila se ale také ze svých chyb? „Na každého chlapa se musí brát v určitém případě ohled, ale zase si myslím, že se z nich nesmíme úplně zbláznit," přiznala v naší talkshow, že ve svých letech už nehodlá kvůli mužskému nějak zásadně měnit svůj životní styl. Spokojí se s její filosofií také Jaromír Soukup? Nebude pro něj Agáta příliš velkým a neuchopitelným soustem?

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články