Agáta Hanychová o výchově svých dětí: Rady Veroniky Žilkové neposlouchám

Agáta Hanychová o výchově svých dětí: Rady Veroniky Žilkové neposlouchám
Zdroj: Herminapress
Modelka Agáta Hanychová vychovává dvě děti, desetiletého Kryšpína, kterého má s hokejistou Mirkem Dopitou, a čtyřletou Miu, jejímž otcem je moderátor Jakub Prachař. Syn Kryšpín už dorostl do věku, kdy je své mámě skvělým parťákem a neváhá s ní chodit ani do společnosti.Agáta Hanychová říká, že se nehodlá řídit radami své mámy, herečky Veroniky Žilkové.Moderátorka talkshow Na kafeečko Miluše Bittnerová s Agátou Hanychovou nedávno všechno důležité probrala osobně.+ 4 fotky+ 5 fotek

Modelka Agáta Hanychová promluvila v talkshow Na kafeečko o tom, jak přistupuje k výchově svých dětí, Kryšpína a Mii. Proč jim nezakazuje sociální sítě? A jaký režim mají doma nastavený? Agáta se s námi podělila také o recept na chutný krůtí guláš, který si děti nenechají ujít.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 05. 2022 08:00

Agáta Hanychová (37) v talkshow Na kafeečko řekla moderátorce Milušce Bittnerové (44), že ačkoli se snaží, mívá někdy podobné nálady, jako její matka, herečka Veronika Žilková (60). „Najednou jsem v nějakém tom amoku a mám úplně stejný výraz jako ona, a říkám si: ,Agáto nedělej to, nedělej to'. Občas jsem i hysterická. Jsem jako jakákoliv máma, která se to snaží zvládnout. Občas vybouchnu a asi svoje děti až příliš rozmazluju."

Jakou výchovu volí Agáta Hanychová?

Příručky, jak správně vychovat dítě, prý Agáta nikdy nečetla. A začínat s tím nehodlá. Jak říká, rádců má mnoho a kraluje jim právě její matka. Ta jí prý s oblibou dává mnoho rad, občas i nevyžádaných.  „Neposlouchám to a myslím, že člověk musí jednat přirozeně. Hlavně, aby děti byly šťastné," míní Agáta. „Je jedno, jestli bude Mia mluvit anglicky v sedmi letech, nebo znát abecedu ve čtyřech. Vždyť se to naučí. Jsem raději, aby mé děti byly šťastné a smály se."

Matky, které svým dětem například odpírají tablet, Agáta nechápe. Raději ho dětem půjčí, aby se mohla v klidu najíst. Zásadovou matkou není. „Nesmí si hrát s benzínem a se zapalovačem. Nic, co by jim mohlo ublížit. Ale když přijde Kryšpín v jedenáct večer, jestli si může dát chipsy, tak mu neřeknu: ,Ne, ne, nakrájím ti jablko.' Prostě mu řeknu: ,Dej si je.' Ale není to každý večer."

Děti a sociální sítě

Jak se děti smířily s tím, že jejich máma je influencerkou? Žádný větší problém s tím nemají. „Kryšpín jenom říká, že když je bez trička, tak tam být nechce. Ale jinak jsou zvyklí," uvedla Agáta. Děti podle ní ví, že jde o druh obživy, její zaměstnání, a tak k sociálním sítím také přistupují. „Kryšpín mi dokonce pořád leze do živého vysílání, protože vždycky jde pozdravit holky," podle Agáty si z ní děti dokonce čas od času neváhají udělat legraci.

Agátin recept na guláš, který milují její děti

Jak Agáta v naší talkshow zmínila, svým dětem ráda vaří. Uděláte si doma podle jejího vzoru krůtí guláš?

Cibuli Agáta rozpálí na sádle a přidá trochu másla ghí, dokud cibulka není karamelizovaná. Následuje krůtí maso nakrájené na nudličky a restuje, dokud se nezatáhne. Posype kmínem a sladkou paprikou, zalije vodu. Mouku ani jiné zahušťovadlo Agáta nepřidává a dětem guláš servíruje bez přílohy, protože ji děti nevyžadují. Vy můžete přidat knedlík, rýži, nebo těstovinu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články