Nikol Štíbrová: Mauglí dědí věci po Radovanovi. Porodila jsem dvě děti, proto se snažím planetě odlehčit

Nikol Štíbrová: Mauglí dědí věci po Radovanovi. Porodila jsem dvě děti, proto se snažím planetě odlehčit
Zdroj: Herminapress
Herečka Nikol Štíbrová během rozhovoru pro Lifee.cz.S manželem Petrem Leitgebem má Nikol druhého syna, kterému nikdo neřekne jinak než Mauglí.Vlasů má chlapeček opravdu požehnaně, zřejmě dobrá genetická výbava po mamince.Herečka Nikol Štíbrová žije s manželem Petrem Leitgebem v novém domku v Lánech.+ 9 fotek+ 10 fotek

Herečka a influencerka Nikol Leitgeb (35), dříve Štíbrová, bez okolků přiznává, že oblečení po starším synovi Radovanovi nosí ten mladší, kterému něžně přezdívá Mauglí. Webu Lifee.cz také přiznala, že kvůli porodu dvou dětí cítí jistý dluh vůči planetě, který hodlá splatit.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 04. 2022 08:00

Ač je Nikol Leitgeb, za svobodna Štíbrová, sama tváří známé oděvní značky, k oblékání svých dvou synů přistupuje podle svých slov velmi zodpovědně - tedy s ohledem na ekologii. Nevidí totiž důvod, proč by její kluci po sobě nemohli věci dědit.

„Je to vůči tomu malému asi trochu hloupé, ale nevidím důvod, proč by nemohl nosit oblečení po Radovanovi. I já jsem nosila věci po bráchovi. Měl dost štěstí, že jsem nebyla starší sestra, protože jinak by nosil oblečení on po mně," dodává Nikol.

Skleničky od příkrmů putují k babičce

„Snažím se chovat ekologicky, protože vím, že jsem porodila dvě děti a způsobila tím planetě trochu problém," směje se Nikol. „Děti vyprodukují velké množství odpadu, už jenom z těch plínek. Každý další člověk je pro tuhle planetu trochu záhul, proto se jí snažím alespoň trochu odlehčovat běžnými věcmi," líčí známá influencerka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

K prostředí, ve kterém žije, se snaží přistupovat maximálně zodpovědně. „Dělám všechny ty malé věci, co dělají všichni. Od třídění odpadu až po recyklaci oblečení. Dokonce pořádáme s holkama z 3v1 charitativní bazárek. Opravdu nic nevyhazujeme, všechno posíláme dál. Co nepoužiju, to jde z domu. Může to být kosmetika nebo oblečení, a to i po dětech. Všechno má další využití," míní Nikol. 

Synům servíruje také svačinky, které jsou chutné, ale nezatěžují planetu zbytečnými obaly. Doma jedeme svačinky ve skleničkách, protože malému to chutná. Je to ekologičtější způsob stravování dítěte. Navíc ty skleničky potom moje babička naplní červenou řepou nebo čalamádou. U nás je nevyhazujeme," prozrazuje Nikol a dodává, že oba její synové mají velký apetit. „Bohužel je to na nich také vidět. Mauglí si dá příkrm a potom se vrhne na naše jídlo," popisuje herečka situaci, ke které u ní doma běžně dochází.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články