Eva Decastelo po rozchodu s manželem hubne před očima. Štíhlé tělo ukázala v bikinách

Eva Decastelo neskutečně zhubla: Jaký je její recept na štíhlou postavu?
Zdroj: Herminapress
Moderátorka Eva Decastelo dokázala do letošní plavkové sezóny zhubnout 15 kilogramů.Svoji roli sehrálo v úbytku kilogramů také otužování. Moderátor Honza Dědek přijal pozvání Evy Decastelo, která navštívila jeho talkshow, a ráno se šel otužovat společně s ní.Eva se nedávno posadila mezi porotce, kteří zvolí letošního Muže roku. Společnost jí během castingů dělaly herečka Michaela Pecháčková a glosátorka Zuzana Bubílková.+ 4 fotky+ 5 fotek

Moderátorka Eva Decastelo o sobě sama říká, že je věčnou dietářkou a královnou jojo efektu. Přesto se jí letos podařil husarský kousek a dolů dala v termínu plavkové sezóny neskutečných 15 kilogramů. Jak si k tomu pomohla? Upravený jídelníček je základ, ale na její váze se jistě podepsalo i nedávné ukončení manželství.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 06. 2022 14:37

Tři roky po čtyřicítce, po dvou dětech a v nejlepší životní formě. Tak dnes vypadá moderátorka Eva Decastelo (43). Jak sama přiznává, váhu má stejnou, jako by snad nikdy nerodila.

Na její postavě se v poslední době jistě projevil i rozchod s manželem Reném, se kterým se brali v roce 2009. „Život není pohádka. Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali. Důležité je umět si to přiznat. My s manželem jsme to uměli udělat a pochopili jsme, že jako partneři a manželé už nemáme budoucnost. Ale dál zůstáváme přátelé, a hlavně rodiče našich úžasných dětí. Víc nemá smysl řešit. A víc nemá smysl ani vysvětlovat," napsala k rozchodu před pár dny Eva.

Své štíhlejší tělo nyní ukázala na fotkách v plavkách, které umístila na svůj profil na sociální síti. K tomu uvedla pro Super.cz: Mám nejlepší váhu, jakou jsem měla za posledních dvanáct let. Mám padesát a půl kila díky tomu, že jsem v rámci diety hodně upravila jídelníček, prasím jen výjimečně, a hlavně poctivě cvičím." 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Decastelo (@decasteloeva)

Eva Decastelo a tipy, které fungují

Eva sice přiznává, že je přebornicí v jojo efektu, přesto se zdá, že za ty roky už také prohlédla, které diety jejímu tělu svědčí a které naopak vůbec. Eva například dlouhodobě sází na keto dietu, která stojí na principu zvýšené konzumace bílkovin a naopak minimálním množství sacharidů.

Také se pravidelně otužuje, díky čemuž prý zhubla pěkných pět kilogramů a sbohem dala v ledové vodě také celulitidě. Eva ovšem také pravidelně cvičí s metodou vacushape, což znamená, že svá kila shazuje díky podtlaku.

Týden pít jen šampaňské? To není dobrý nápad!

Které diety Evě Decastelo naopak více ublížily, než pomohly? Jako snad každá žena na světě vyzkoušela také Eva takzvanou tukožroutskou polévku, ale vyzkoušela také bizarnější dietu založenou výhradně na konzumaci šampaňského a ananasu.

Podle webu TN.cz ji nestřídmá konzumace alkoholu poznamenala natolik, že se ho od té doby prakticky nedotkla. Zda díky této výstřední dietě vůbec zhubla, to už nezmiňuje. Jaká jsou vlastně její pravidla? „Týden nesmíte nic jíst, jen popíjet šampaňský, když máte hlad, tak se napijete. My to s holkami vydržely tři dny a od té doby nepiju,“ krčí rameny sympatická moderátorka, kterou ani na divokých večírcích nepotkáte se sklenkou v ruce.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články