Berlinale 2022: 5 nejskvělejších outfitů, které hvězdy představily na červeném koberci

Berlinale 2022: 5 nejskvělejších outfitů, které hvězdy představily na červeném koberci
Zdroj: Profimedia
Německá filmová a televizní herečka Marie Bäumer (52) dorazila na zahájení německých Oscarů v černých sametových šatech s bílým řasením u krku a na rukávech. Outfit doplnila o jemné líčení, vlnitý účes a vypadala naprosto senzačně.Herečku Annabelle Mandeng (50) nešlo na premiéře filmu Peter von Kant a zahajovacím ceremoniálu Berlinale 2022 rozhodně přehlédnout. Její metalická stříbrná róba s jemným řasením a mašlí u krku nádherně podtrhuje její štíhlou postavu a my tomuto outfitu rozhodně nemáme co vytknout. Vlasy sepnuté do hladkého drdolu a zlatý výrazný náramek navíc celý outfit nádherně doplňují.Herečka Lorna Ishema (33) se toho rozhodně nebojí. Její outfit se bezpochyby řadil mezi jeden z těch nejextravagantnějších. Černé krajkové průsvitné body a blyštivá sukně všech barevných odstínů působí v kombinaci s dlouhými rukavicemi a výraznými bílými lodičkami originálně a rozhodně stojí za pozornost. Ne každý si takový model může dovolit, ovšem na mladé herečce působí stylově.Herečka Connie Nielsen (56) všem přítomným na zahajovacím ceremoniálu letošního ročníku Berlinale ukázala, že věk je opravdu je číslo, když se na červeném koberci ukázala ve smyslných kožených šatech černé barvy, ve kterých vypadala naprosto božsky. Connie navíc rafinovaně rozepla spodní část sukně, a elegantně tak poodhalila své štíhlé nohy a černé lodičky.+ 1 fotka+ 2 fotky

V sobotu 20. února 2022 skončil 72. ročník Berlínského mezinárodního filmového festivalu, známého také pod názvem Berlinale. V jakých outfitech se hvězdy německého filmu objevily na červeném koberci? Zde je pětice nejzdařilejších.

Dana Klementová
Dana Klementová 21. 02. 2022 09:00

I přes nelehkou situaci spojenou s pandemií koronaviru proběhl v německé metropoli prestižní filmový festival Berlinale, na kterém bylo k vidění 250 snímků z 69 zemí. Cenu Zlatý medvěd za nejlepší film získalo španělsko-italské drama Alcarrás režisérky Carly Simón.

Filmový festival Berlinale 2022

Festival Berlinale je kromě hodnotného filmového zážitku pověstný také bujarými večírky a čilým nočním životem. Letošní ročník se ovšem kvůli koronavirové situaci konal v trochu jiném režimu. Prodej lístků proběhl výhradně přes internet a kina mohla být z hygienických důvodů zaplněná pouze z poloviny.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený VOGUE Germany (@voguegermany)

Módní policie z Berlinale 2022

A jelikož je filmový festival Berlinale 2022 plný krásných žen a rób, neunikl ani naší pozornosti. Ve fotogalerii si tak můžete prohlédnout pět nejhezčích outfitů, které skutečně stojí zato. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články