5 nejkrásnějších outfitů z premiéry filmu Srdce na dlani. Kdo dress code naopak podcenil?

5 nejkrásnějších outfitů z premiéry filmu Srdce na dlani. Kdo dress code naopak podcenil?
Zdroj: Herminapress
Kristína Svarinská zvolila černé koktejlky s hlubokým výstřihem, ze kterého provokativně kouká černá krajková podprsenka. Namísto obligátních lodiček sáhla herečka po pohodlných kotníkových lakovkách.Jindy od přírody kudrnatá zrzka Denisa Nesvačilová překvapila hladce vyžehlenými vlasy. Na premiéru oblékla dlouhé zavinovací šaty v hořčicové barvě, které doplnila černou kabelkou a černými semišovými botami. Nechybí černé silonky, které herečce na půvabech neubírají.Veronika Khek Kubařová vyrazila na slavnostní premiéru v pánském stylu, který jí na eleganci neubral. Béžový kostýmek doplnila černou saténovou košilkou s krajkou. Ta jen umocnila ženské fluidum, které herečka svým vzhledem vyzařuje.Herečka Jana Pidrmanová zvolila růžové zavinovací šaty ze saténu. Brunetku výrazná barva rozzářila natolik, že byla v Lucerně k nepřehlédnutí. Rozparkem potom dala nenápadně na odiv své štíhlé nožky. Lodičky a kabelku zvolila v krémových světlých odstínech.+ 5 fotek+ 6 fotek

Pondělní premiéra nového filmu Srdce na dlani se neobešla bez herecké delegace a také pozvaných VIP hostů. Přinášíme vám přehled outfitů, které si zaslouží vaši pozornost, a také ty, které slavnostní dress code v Lucerně rozhodně nesplnily.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 01. 2022 18:01

Nová komedie Srdce na dlani je společným dílem Martina Horského a Tomáše Hoffmana, kteří jsou podepsaní pod divácky úspěšným hitem Ženy v běhu. Ten přilákal do kin téměř 1 600 000 diváků. V komedii „pro všechny, kteří věří na lásku" si role otce a syna zahráli Bolek Polívka se svým skutečným synem Vladimírem. Dále v ní uvidíme Elišku Balzerovou, Janu Pidrmanovou nebo Kristínu Svarinskou.

Bolek Polívka si zahrál se spolužačkou Eliškou Balzerovou

Bolek Polívka si zahrál Josefa, který právě odešel do penze a rozhodl se splnit si na stará kolena svůj dávný sen a stát se pouličním klaunem v parku. Tam se také seznámí s ráznou Maruškou, kterou ztvárňuje Bolkova oblíbená kolegyně Eliška Balzerová.

Eliška je moje spolužačka a má ke mně vztah té chytřejší a moudřejší, protože jak známo, dívky jsou napřed. A když dospějí v ženy, tak jsou ještě více vpředu. Jsou tedy pořád před námi. Nám se to těžko chápe, ale je to tak. Eliška je toho příkladem," vzkázal Polívka novinářům.

V našem filmu hraje hlavní roli láska. Jestliže se říká, že láska kvete v každém věku, tak náš film je toho důkazem. Zamilují se v něm mladí, staří, děti i psi," dodává Eliška Balzerová.

Komu to v Lucerně slušelo nejvíce?

Na pondělní slavnostní premiéru do pražské Lucerny dorazila herecká delegace téměř v plném počtu. Nechyběli ani kolegové a přátelé, kteří je přišli podpořit. Komu to večer nejvíce slušelo, na to se můžete podívat v naší galerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články