Šaty Evy Burešové ze Slavíka stojí 42 tisíc: Kohoutí peří jsme na přání ještě došívali, říká návrhářka Pipková Loudová

Šaty Evy Burešové ze Slavíka stojí 42 tisíc: Kohoutí peří jsme na přání ještě došívali, říká návrhářka Pipková Loudová
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Loni si Eva Burešová nechala šaty na předávání Českého slavíka ušít od Martiny Pipkové Loudové.Róba je aktuálně k vidění ve výloze butiku na pražském Chodově.Cena šatů činí 42 000 Kč a koupit si je můžete i vy.Šaty Evy Burešové se kompletovaly velmi narychlo.+ 5 fotek+ 6 fotek

Zpěvačka a herečka Eva Burešová (29) si loni přišla pro bronzového Slavíka v nákladných šatech od módní návrhářky Martiny Pipkové Loudové. Ta nám teď v rozhovoru prozradila, jak vznikaly, proč si na nich Eva přála mít kohoutí a ne paví peří a kde je tento unikátní kousek k sehnání. Zpěvaččiny šaty tak nyní můžete na ples vynést i vy!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 01. 2023 12:00

Na slavičí šaty Evy Burešové můžete snadno narazit v pražském centru Chodov ve výloze butiku módní návrhářky Martiny Pipkové Loudové, která je pro herečku na zakázku ušila. Šanci pořídit si tento skvost posetý kohoutím peřím má tak každý.

Eva Burešová si nepřála paví peří, prý nosí smůlu

Lidé na ně ve výloze koukají velmi často, fotí se s nimi. Už si tam připadám jako v muzeu," popisuje Pipková Loudová a vzpomíná, jak tyto nákladné šaty vznikaly. „Byla to taková rychlá akce. Evička zavolala v pondělí, že jí nějaké šaty vypadly a ona neví, co má dělat. Ještě ten den za mnou na Chodov přijela, vzala jsem si míry a v pátek už v nich vyrážela na Slavíka!"

Podle návrhářky bylo pro Evu důležité, aby byly šaty vyrobeny z kohoutího peří a ne pavího, které údajně přináší smůlu. A to se v den předávání Slavíků skutečně nehodí. Mimo to si Eva přála, aby róba byla extravagantní, originální a v zeleném odstínu, protože v něm plánoval na slavnostní večer vyrazit její partner Přemek Forejt (35). 

Slavičí šaty vyjdou na 42 000 korun

„Původně jsme tam peří aplikovali ob řádek, ale Evě se to na zkoušce zdálo málo husté, takže jsme ho tam ještě došívali. A právě kvůli tomu peří jsou šaty také finančně náročnější," vysvětluje návrhářka. Za róbu tak klientky zaplatí 42 000 korun„Jsou dražší, ale jsou kvalitní, krásné a nadčasové - mimo to jsou jediné na světě," dodává Pipková Loudová.

Ta si kohoutí peří natolik oblíbila, že jím ozdobila i šaty, které nedávno oblékla manželka muzikanta Václava Noida Bárty Eliška, když se pro účely videoklipu stylizovala do postavy Wednesday Addams. Ano, sehnat kohoutí peří opravdu není jednoduché, ale není to tak, že bych vlítla do drůbežárny a oškubala tam kohouty. Mám různé tajné zdroje," usmívá se návrhářka.

Nemáte míry Evy Burešové? Nevadí!

Zákaznice, která by o šaty drobné a štíhlé Evy Burešové měla zájem, se prý nemusí bát, že by kvůli nim musela držet dietu. V ceně šatů je totiž také práce na tom, aby dokonale sedly jakékoli postavěUpravím je přesně na míru, takže se klientka nemusí bát, pokud nemá zrovna Eviččiny míry. Umíme si s tím dobře poradit. Mám kolem sebe skvělý tým lidí a zázraky svedeme na počkání," slibuje Pipková Loudová.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články