Zamilovaní Eva Burešová a Přemek Forejt: Před kamerou se škádlili jako doma

Eva Burešová a Přemek Forejt natočili společný videoklip: Před kamerou se vzájemně škádlili
Zdroj: Se souhlasem FTV Prima
Eva Burešová a její partner Přemek Forejt se objevili v novém videoklipu k písni Žena z oceli.Režie videoklipu se ujal muzikant Václav Noid Bárta.Eva Burešová na konci léta přivede na svět svého druhého potomka.Fakt, že videoklip natáčela se svým partnerem, byl pro ni nečekaným zpestřením.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herečka Eva Burešová by měla koncem léta porodit miminko, které čeká se svým partnerem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Ještě předtím, než se začne Eva naplno věnovat mateřským povinnostem, střihla si se svou láskou roli v novém videoklipu Václava Noida Bárty. Podívejte se, jak to spolu milencům slušelo.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 06. 2022 15:00

Eva Burešová, hvězda seriálů Slunečná a ZOO, si své druhé těhotenství užívá. Jak sdělila televizi Prima, její partner Přemek Forejt jí je velkou oporou, protože už je sám otcem. „Já jsem moc spokojená, zamilovaná a šťastná. Daří se. Přemek mi pomáhá, aniž bych něco řekla, má s otcovstvím už zkušenost a jsem za to moc ráda. Nemusím mu nic vysvětlovat, všechno ví, chápe a já mu za to děkuju,“ chválí Forejta sympatická herečka.

Eva Burešová a Přemek Forejt coby milenci

I přes vysoký stupeň těhotenství se Eva Burešová rozhodla přijmout roli v novém videoklipu jejího kolegy, Václava Noida Bárty. Název je příhodný - Žena z oceli. Snímek je o to víc unikátní, že se v něm po boku Evy Burešové objevuje také její partner, Přemek Forejt, který coby šéfkuchař tolik zkušeností s prací před kamerou nemá. Na fotografie z natáčení se můžete podívat v naší galerii.

S důležitým úkolem si nakonec Přemek Forejt hravě poradil a dodává, že by mu nevadilo se v historickém kostýmu rytíře projít centrem Prahy - pochopitelně se svou láskou po boku. „Cítím se v tom skvěle a lehce si představuji, jak bych v tom asi chodil po Václaváku. Rád bych se s Evičkou chytil za ruku a šel se v tom klidně projít,“ směje se šéfkuchař olomoucké restaurace Entrée.

Eva Burešová: Konečně lásku nemusím předstírat

Pro Evu Burešovou, ostřílenou hvězdu seriálů, bylo natáčení pod taktovkou Václava Noida Bárty přeci jen v něčem speciální - po svém boku neměla hereckého kolegu, ale člověka, kterého z celého srdce miluje a pod srdcem nosí jeho dítě. Z tohoto důvodu se prý cítila zvláštně, ale dojatě. Přemkovi to neuvěřitelně sluší a je nesmírně šikovný. Spíš jsem to já, která má problém,“ prozradila Eva s tím, že se k překvapení všech trochu styděla. „Musím říct, že jsem byla zaskočená z toho pocitu, že nemusím předstírat před kamerou lásku. Když točím ZOO s Robertem Urbanem, tak to je jasný – hrajete, máte kolem sebe tři kamery, na to jsem zvyklá. Ale že někdo točí mou opravdovou lásku, když se líbáme, hladíme, z toho jsem byla nesvá.“

Přemek Forejt: O Evičku mám strach, pomáhám jí a chráním ji

V klipu dojde také na šarvátku s mečem, do kterého se oba milenci pustí. Jak připustili, trochu jim to připomnělo jejich vlastní domácnost„To spíš bylo takové škádlení. Je to, jako by to bylo u nás doma. Je to nesmírně romantický, krásný,“ tvrdí Eva. Natáčení samozřejmě probíhalo tak, aby si nastávající maminka neublížila.

Je to poprvé, co držím meč v ruce, ale spíš to asi držím jako vařečku. V okamžiku, kdy se začalo točit, tak jsem si připadal jako pětileté dítě a začal jsem si hrát na rytíře. Hraní mě moc baví, ale asi bych se tím nedokázal živit, obdivuju Evičku a tohle natáčení mi splnilo sen. Zároveň mám o Evičku strach a snažím se jí ve všem pomáhat a chránit ji. Přece tady hlídá něco, na co se oba dva a celá rodina moc těšíme, takže jsme opatrní,“ vysvětluje Forejt.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články