Kristen Bell, hvězda seriálu Žena v domě: Našla recept na věčné mládí? Nechtěli jí půjčit auto ani prodat letenku

Kristen Bell, hvězda seriálu Žena v domě: Našla recept na věčné mládí? Nechtěli jí půjčit auto ani prodat letenku
Zdroj: se souhlasem Netflix
Žena v domě přes ulici od dívky v okně: Anna (Kristen Bell) miluje nejvíce ze všeho víno, kterým zapíjí své prášky. Jednoho dne se však stane svědkem vraždy......anebo se jí to jen zdálo? Má totiž velmi bujnou fantazii.Zdlouhavý název seriálu Žena v domě přes ulici od dívky v okně si Kristen Bell prosadila sama. Prý dokonale odráží satiricko-psychologický nádech příběhu.Osmidílná série Žena v domě přes ulici od dívky v okně odkazuje třeba na slavný Vřískot. Ani zde divák netuší, kdo může být vrah.+ 2 fotky+ 3 fotky

Herečce Kristen Bell je 41 let, ale vypadá na méně. Přesvědčit se o tom můžete třeba i v jejím novém seriálu z dílny Netflixu, který má už teď jedno nej. Řadí se mezi počiny s nejdelším názvem - Žena v domě přes ulici od dívky v okně. Jaká je ale představitelka hlavní hrdinky? Prášky vínem sice nezapíjí, za to trpí strabismem a má jednu neobvyklou zálibu.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 01. 02. 2022 11:00

Žena v domě přes ulici od dívky v okně: Anna (Kristen Bell) je věru komplikovaná osobnost. Miluje zapékaná jídla, ale také prášky, které hojně zapíjí vínem. Rovněž má velmi bujnou fantazii a je tajně zamilovaná do pohledného souseda odnaproti. Jednoho dne se však stane svědkyní vraždy. Anebo se jí to jen zdálo? Seriál Žena v domě přes ulici od dívky v okně je dostupný na streamovací službě Netflix.

Šilhání Kristen Bell

Strabismus neboli šilhání zdědila herečka po své matce. Takzvaný syndrom líného oka (v jejím případě pravého) ji nejvíce postihuje, když se dostatečně nevyspí. Její matka si tento problém nechala lékařsky odstranit, Kristen se zatím zdráhá. A jak vůbec toto šilhání vznikne? Dochází k němu v případech, kdy je spojení mezi okem a mozkem příliš slabé a nedostatečně vyvinuté.

Nutno ale dodat, že jí toto omezení rozhodně neubralo na kráse. Povídá se o ní, že objevila fontánu mládí. V minulosti měla problémy kupříkladu s koupí letenky či půjčením auta, považovali ji za příliš mladou. A o nic lepší to nebylo ani v restauracích. Když bylo herečce osmnáct, přinesla jí obsluha k jídlu jako bonus pastelky. A co na to Kristen? Neváhala třeba pózovat nahá v časopise Jane... A když je sama doma, prý je oblečená jen zřídkakdy. „Miluji připravovat snídani jen tak, jak mne pánbůh stvořil. Musím se však vždy ujistit, že ten den nepřijde zahradník,” cituje ji magazín Factinate.

Psí máma Kristen Bell

Někdo holduje kočkám, jiný psům. Kristen se řadí do druhého tábora. Má tři psy – Lolu, Shakey a Sadie. Sadie je černá fenka labradorského retrívra, kterou herečka zachránila po hurikánu Katrina.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený kristen bell (@kristenanniebell)

U zachraňování zvířat to ale nekončí. V letech 2006 a 2013 se mohla těšit z titulu Nejkrásnější vegetariánka světa. Sama razí heslo, že zvířata by měla sloužit k mazlení a ne k jídlu. Na střední škole dokonce preferovala veganství, láska k sýru z ní však nadobro udělala “pouhou” vegetariánku.”

Kristen Bell miluje koberce a slevové kupony

Kristen Bell miluje koberce, a to opravdu hodně. Přiznává, že je na nich závislá. Zdobí jak vnější, tak i vnitřní části jejího domu. To ale není vše. Miluje také slevové kupony, za které si možná koupila i pytlík rýže, který má doma neustále po ruce. Je to pro případ, že by jí spadl mobil do vody. Prý jej pak stačí zasypat celý rýži, jenž by měla do dvou dnů z přístroje vytáhnout veškerou vlhkost.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Kristen Bell

Factinate.com: Little-Known Facts About Kristen Bell

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články