8 těhulek se zajímavým příběhem: Markétě Muzikářové chodí nenávistné maily, Eva Burešová si plní sen

8 těhulek se zajímavým příběhem: Markétě Muzikářové chodí nenávistné maily, Eva Burešová si plní sen
Zdroj: Herminapress
Herečka ze seriálu Ulice Sára Affašová je partnerkou Martina Donutila, syna slavného komika. Své těhotenství oznámila na Den matek, kdy ji partner také vyvedl na romantickou večeři.I herečka Taťána Pauhofová se brzy dočká prvního potomka. Novinku potvrdil její manžel Jonatán Pastirčák (28).Modelka a zpěvačka Jitka Boho je v očekávání druhého potomka, který by se měl narodit v říjnu. Jitka to oznámila na sociálních sítích Prvního máje.Houslistka z tria Inflagranti Markéta Muzikářová, se čtyři roky před padesátkou dočká třetího potomka. S manželem se o miminko snažili pět let a pomohly až bylinky od tibetského lámy.+ 4 fotky+ 5 fotek

Magický rok plný dvojek budou mít v rodném listě děti hned několika českých celebrit. Miminko čekají nejen médii ostře sledovaná herečka Eva Burešová, ale také houslistka Markéta Muzikářová či modelka Jitka Boho. Všechny tyto těhulky mají jedno společné, cesta k těhotenství nebo jeho průběh mají zajímavý příběh.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 05. 2022 08:00

Jak už to tak bývá, s příchodem jara mezi celebritami opět nastává velký baby boom. Kdo všechno je letos v květnu v očekávání?

Eva Burešová (28)

„Vždy jsem chtěla velkou rodinu. Čtyři děti, pět dětí – i když není snadné to zvládnout. Čím jsem ale starší, tím více si uvědomuji, jaké mám štěstí, že se to povedlo,“ uvádí Eva Burešová v oficiálním vyjádření pro televizi Prima. Sama už je maminkou čtyřletého syna Nathaniela, jehož má s muzikantem Michaelem Krásou.

Druhé dítě čeká s šéfkuchařem Přemkem Forejtem a narodit by se mělo na konci léta. „Je to to nejkrásnější, co ženu může potkat. Tedy pokud děti chce – a já jsem ráda, že mě to ještě před třicítkou potkalo,“ dodává Eva.

„O svém těhotenství nás Eva Burešová včas informovala, a tak jsme s tím mohli v rámci děje seriálu ZOO, kde je hlavní postavou, pracovat. Její radostnou událost jsme zakomponovali do děje. Evě a jejímu partnerovi za celou televizi Prima k miminku moc gratuluji,“ vzkazuje fanouškům seriálu ZOO ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová.

Jitka Boho (30)

Dvojnásobnou maminkou se brzy stane také modelka Jitka Boho, která má z předchozího vztahu s bubeníkem Lukášem Boho šestiletou dceru Rosálii. Těhotenství oznámila na svém Instagramu tematicky na Prvního máje„První máj aneb klokan přiletí v říjnu… A bude to teda velkýýýý dobrodružství,“ vzkazuje Jitka s tím, že je v pátém měsíci těhotenství. Miminko čeká s radním pro Prahu 8 Tomášem Hřebíkem.

Markéta Muzikářová (46)

Do šestého měsíce tajila své těhotenství houslistka z tria Inflagranti Markéta Muzikářová. Čtyři roky před padesátkou se dočká třetího potomka, o kterého se s manželem snažili dlouhých pět let. Nakonec prý pomohly bylinky od tibetského lámy z hranic Ruska a Mongolska. „On má na svědomí už několik potomků v mém okolí, a i když mi sám řekl, že není bůh a nezvládne všechno, pokud příroda není na jeho straně... Pro mě bůh je," vzkazuje houslistka přes svůj Facebook. Ta už je spokojenou maminkou syna Nicolase a dcery Victorie.

Přesto Markéta smutně přiznává, že na ni někteří lidé přes sociální sítě útočí - nezdá se jim její věk, raději vy prý měla čekat na vnoučata„Pravda, na podivné reakce a zprávy na Facebooku od neznámých lidí už jsem zvyklá. Ale že si někdo na moji zprávu, že čekám miminko, najde můj e-mail a dá si tu práci mi napsat, že jsem stará a ať někam zalezu a nerodím děti, že porodím mrzáka a další nepublikovatelné nadávky, to mi hlava nebere," svěřila Markéta webu Super.cz.

Rihanna (34)

Těhotná je také barbadoská zpěvačka Rihanna, která čeká svého prvního potomka s raperem A$AP Rockym (33). A ačkoli to vypadalo, že je teď u známé rebelky vše zalito slunce, veřejnost nedávno šokovala zpráva, že se Rihanna měla s otcem svého potomka rozejít.

„Rozešli se poté, co ho přistihla při nevěře s návrhářkou obuvi Aminou Muaddiovou,“ prásknul přes sociální sítě módní influencer Louis Pisano. Informaci ale vzápětí vyvrátili lidé ze zpěvaččina okolí, podle kterých jsou nastávající rodiče v naprosté pohodě.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články