První máj, lásky čas: Trendy květinové oblečení nejen na svátek zamilovaných 2022

První máj, lásky čas: Trendy květinové oblečení nejen na svátek zamilovaných 2022
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Růžovo-oranžová květovaná bunda. Mohito, 999 KčŽluté květované balónové šaty. VILA CLOTHES, 1399 KčVzorované zavinovací šaty. H&M, 899 KčBílá sukně s květy růže. H&M, 599 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Květen, často označovaný jako měsíc lásky, se nezadržitelně blíží. A protože počasí stále spíš připomíná konec zimy, rozveselit se můžete alespoň trendy jarním oblečením s romantickými květinovými vzory, které unosíte i během léta. Květované šaty, halenky či sukně se řadí mezi must-have jarní kousky každého dámského šatníku.

Dana Klementová
Dana Klementová 25. 04. 2022 09:00

Ať už na 1. květen pohlížíte jakkoliv, obohatit v tomto období svůj šatník o stylové jarní kousky může každá žena. A po jakém jiném designu sáhnout než po květinovém vzoru, který je pro tento čas tak typický?

První máj, lásky čas

Mimo to, že je 1. květen zasvěcen oslavám Svátku práce, je v Česku tradičně chápán jako svátek zamilovaných a mnozí ho mají daleko raději než Den svatého Valentýna, který připadá na 14. února. 

Jednou z tradic, která je s Prvním májem úzce spjata, je líbání pod rozkvetlou třešní. Pokud tedy, dámy, tušíte, že takovou pusu letos dostanete, můžete se na to náležitě připravit. A jaký jiný outfit pro tuto příležitost zvolit než trendy jarní květované oblečení, které pak navíc využijete i během léta?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Inspirace na trendy jarní květované oblečení

Květovaný vzor je nestárnoucí klasikou, který ženy volí již řadu let. Pokud si tedy plánujete nějaké květované oblečení pořídit, můžete si prohlédnout naši fotogalerii, kde na vás čeká mnoho inspirace.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články