Těhotná Britney Spears: S miminkem má šanci napravit dávné chyby. Odpustili jí je synové a jak dnes vypadají?

Těhotná Britney Spears: S miminkem má šanci napravit dávné chyby. Odpustili jí je synové a jak dnes vypadají?
Zdroj: Showpix
Britney Spears je po boku současného přítele Sama Asghariho šťastná. Na podzim se vymanila z opatrovnictví svého otce a konečně může žít podle sebe.
Na březnové dovolené na Maui se Brit znovu pochlubila zásnubním prstenem.
Se Samem si užívala klidu a luxusu, po návratu z dovolené si pak Britney Spears udělala těhotenský test, kde se jí objevily dvě čárky.Ač se zdá, že v ráji Britney Spears žádné mráčky nejsou, opak je pravdou. Fanoušci si stále nejsou jistí, zda je zpěvačka dost silná na to, aby mohla vést normální život. Znepokojivě působí hlavně její fotky na sociálních sítích, kde se věčně objevuje nahá. A moc hezký pohled to není.+ 2 fotky+ 3 fotky

Zpěvačka Britney Spears (40) bude trojnásobnou maminkou! Šťastnou novinu oznámila tento týden na svém Instagramu, kde už si také láskyplně hýčká pomalu rostoucí bříško. Z blonďaté dračice doslova prýští nadšení. Přesto je zde něco, co jí přidělává vrásky – komplikovaný vztah s jejími už téměř dospělými syny.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 13. 04. 2022 14:15

Brit má s bývalým manželem, tanečníkem Kevinem Federlinem (44), kluky Seana (16) a Jaydena (15). Oba přišli na svět relativně nedlouho po seznámení rodičů a když zpěvačka roku 2006 zaskočila Federlinea žádostí o rozvod, začala poměrně vleklá bitva o to, komu budou kluci svěření do péče.

Komplikovaný vztah otce Britney Spears s vnuky

Nakonec soud rozhodl ve prospěch otce. U Brit se totiž stupňovaly psychické obtíže, které roku 2008 vyústily ve svěření zpěvačky do opatrovnické péče jejímu otci Jamiemu. Se syny, které tolik milovala, se tak stýkala stále sporadičtěji. „Stavu věci neprospěl fakt, že se Sean v určitou dobu začal s dědou hádat, čímž jeho kontakty s mámou ještě zřídly. Po zrušení opatrovnictví, ke kterému došlo loni na podzim, jsou nicméně děti pro Britney nejvyšší prioritou,“ napsal web SoyCarmín.com.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený VOODOORAYMICHAELK🕯🕊 (@emoofficial718)

Synové Britney Spears mají muzikální talent

Sean i Jayden se vzdor popularitě rodičů drží v ústraní. Jejich profily ani nenajdete na sociálních sítích a jejich fotky se zde objevují opravdu sporadicky. O jednu z nich se podělila Britney loni na podzim. „Minulý týden jsem s klukama oslavila narozeniny. Tak rychle rostou a chtějí dělat vlastní věci… Musela jsem se jich zeptat, jestli vůbec jejich fotku smím zveřejnit,“ napsala k postu. „Minulý týden šli tancovat a já z toho ještě dva dny brečela. Vidět své kluky v obleku! Šílené! A, holky, dejte si pozor, moji kluci jsou taaak pohlední,“ rozplývala se blondýna.

A na své syny může být hrdá i z jiného důvodu – oba po rodičích tíhnou k hudbě a Sean se navíc jeví jako talentovaný pianista.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears má konečně šanci vést normální život

Co však Britney trápí, je fakt, že si jejich dětství vinou svých vlastních potíží neužila. I proto se nesmírně těší na miminko, které čeká se svým snoubencem Samem Asgharim (28). Určitě už nedopustí, aby ho neviděla vyrůstat. S mladším hercem působí na sociálních sítích jako dvě hrdličky, společně ustáli komplikované zrušení opatrovnictví, chodí spolu už šest let, a dokonce se spekuluje, že se tajně vzali. Ke štěstí tak Brit zbývá jediné: aby se její synové stali nastávajícímu potomkovi pravými velkými bratry.

Zdroje informací:

PageSix.com

Dailymail.co.uk

Soycarmin.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články