Ustojí Britney Spears nedávno nabytou svobodu? Fanoušci mají strach o její zdraví

Ustojí Britney Spears nedávno nabytou svobodu? Fanoušci mají strach o její zdraví
Zdroj: Showpix
Britney se nyní cítí šťastná jako nikdy. V den svých čtyřicátých narozenin, které oslavila 2. prosince, vyrazila se svým snoubencem do Mexika, aby tam zapili nejen zpěvaččino malé jubileum, ale i nově nabytou svobodu.Za osvobození Britney bojují od roku 2019 i její fanoušci.
Jejich úhlavním nepřítelem je zpěvaččin otec James Spears, který až do letošního září spravoval nejen Britneyin majetek, ale i její soukromý život.Brit má s bývalým manželem, tanečníkem Kevinem Federlinem syny Seana (16) a Jaydena (15). Oba byli již před lety svěřeni do péče otci. Britney se s nimi podle dostupných informací příliš nevídá. Tento společný snímek pochází z roku 2013.+ 2 fotky+ 3 fotky

Možná nejšťastnější okamžiky svého života prožívá v těchto dnech zpěvačka Britney Spears. Poté, co se v listopadu vymanila z opatrovnictví svého otce, oslavila začátkem prosince 40. narozeniny a nemůže se nabažit znovunabyté svobody. Jenže celá záležitost není tak růžová, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 05. 12. 2021 09:00

Americká zpěvačka strávila pod dohledem svého otce Jamese Spearse (69) dlouhých 13 let. Svěřena do opatrovnictví mu byla roku 2008 kvůli stupňujícím se psychickým problémům a experimentům s návykovými látkami. Rozhodně to nebyla procházka růžovým sadem. James nejenže dohlížel na veškerý zpěvaččin majetek a finanční operace, ale řídil i její soukromý život.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Za svobodu Britney Spears se postavili fanoušci i celebrity

Podle toho, co nyní Britney sdělila na sociálních sítích, neměla například po celou dobu možnost svobodně vycestovat ze Států, dny trávila sezením s psychology a podle svého si dokonce nemohla ani uzpůsobit šnůru vystoupení v Las Vegas, kde koncertovala v letech 2013-2017.

Není proto divu, že její touha po volnosti rok od roku sílila. Stejně to cítili i její fanoušci, kteří často pořádali nejrůznější kampaně, jejichž prostřednictvím opakovaně volali po osvobození Britney. K jejich postoji se brzy přidaly i některé celebrity v čele s Miley Cyrus, Cher, Madonnou či dědičkou hotelového impéria Paris Hilton.

Otec jí nedovolil ani vybrat barvu do kuchyně

Letos se Britney konečně povedlo prolomit ledy. Při červnovém veřejném soudním jednání vylíčila, že ji otec nutí lhát o tom, jak je šťastná a spokojená, nutí jí lithium a nedovolí jí ani se vdát za snoubence Sama Asghariho (27). Celé opatrovnictví pak považovala za nepatřičné. "Otec mi nedovolí ani si vybrat barvu, kterou vymaluji vlastní kuchyň,“ postěžovala si.

V listopadu letošního roku soudkyně Brenda Penny opatrovnictví zrušila a z Britney se po 13 letech stala svéprávná žena. Podle zdroje magazínu People označila zpěvačka tento den za nejlepší ve svém životě. "Smála se a zároveň plakala. Bylo pro ni těžké pochopit, že po tolika letech je najednou konec. Je vděčná všem, kteří jí pomáhali," uvedl zdroj.

Britney Spears zhubla, je šťastná a zařídila si vlastní léčbu

Sama Britney si nově nabyté svobody užívá plnými doušky. Se snoubencem odletěla v den svých čtyřicátin soukromým tryskáčem do mexického letoviska Cabo San Lucas, kde všechno náležitě oslavili. Chybět nesměl ohňostroj, živá hudba, opulentní výzdoba ani vášnivé polibky.

Zpěvačka na fotkách a videích z dovolené jen září. Nepřestává radostně křepčit, velebit nový život ani rýpat do otce. "Já i můj snoubenec jsme nadšení, že můžeme odcestovat. Vidíte, nemám 800 liber (360 kg), jak to s oblibou prezentoval můj tatík. Dřela jsem na sobě. Díky bohu, že mohu opustit Státy," napsala na svém instagramovém účtu.

"Kolik terapií jsem musela absolvovat proti své vůli... platit a poslouchat ženy, které mi říkaly, jak mi pomohou. To byla opravdu radost. Deset hodin denně, sedm dní v týdnu. Nekecám," pokračovala zpěvačka. Nyní si prý léčbu určila sama a je maximálně spokojená. O co přesně jde, ale neuvedla.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Jak Britney Spears ustojí nově nabytou svobodu?

Její příznivci jen doufají, že to bude fungovat. Britney totiž rozhodně nepůsobí vyrovnaným dojmem. Ve svých příspěvcích stejně jako úsměvy či opěvováním svobody nešetří vulgarismy, urážkami na adresu svého otce ani obnaženými fotografiemi. Člověk tak nemá pocit, že se dívá na zralou ženu a mámu dvou kluků, nýbrž nevybouřenou puberťačku.

Nezbývá než věřit, že je skutečně na cestě k uzdravení. Pomoci by jí v tom mohl i nastávající manžel Sam, se kterým chodí od roku 2016. "Přemýšlím o tom, že bych ještě chtěla dítě," svěřila se Brit. Nechme se tedy překvapit, co přinesou další měsíce.

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

People.com

Instagram.com

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články