Šárka (28): Našla jsem na přítelově oblečení růžový vlas. Tuhle barvu má jen jedna osoba v mém okolí

Šárka (28): Našla jsem na přítelově oblečení růžový vlas. Tuhle barvu má jen jedna osoba v mém okolí

Šárka jela to ráno se svým partnerem autem, když si všimla, že má na černém kabátu růžový vlas. Jelikož zná jen jednoho člověka, který se touto barvou pyšní, nebylo pro ni těžké uhodnout, s kým se její přítel schází. Ta skutečnost ji zasáhla jako blesk.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 26. 02. 2021 08:30

Jirka byl od začátku našeho vztahu tak trochu frajer, čímž mě přitahoval i rozčiloval zároveň. Chodili jsme spolu dva roky a vážně to mělo grády, to mu nemůžu upřít.

Najednou jsme se neshodli v základních věcech

Poslední dva měsíce ale nestály za nic. Najednou jsme se neshodli v základních věcech. V tom, co budeme dělat, co budeme jíst, a on se začal vymlouvat, že má moc práce a uvidíme se další den. Jednou jsme byli v pohodě, další dny jsme se hádali. A takhle pořád dokola.

Když jsme spolu v sobotu ráno jeli na nákup, něco jsem mu zrovna říkala a podívala se na něj. Pak moje oči sklouzly o trochu níž. Jirka měl na rameni dlouhý růžový vlas. Zůstala jsem na něj zírat jako opařená.

Ta růžová se nedala přehlédnout

Nenápadně jsem si ho prohlížela, jestli se mi to nezdá. Jak ale místy prosvětlovalo do auta slunce, ta růžová se přehlédnout nedala. Možná je takových lidí víc, co ji nosí, bohužel já znám jen jednu takovou osobu. Jde o moji mladší sestru Moniku (26), se kterou se zrovna nemusíme.

Už jednou mě totiž zradila, když mi před třemi lety svedla bývalého přítele. Tenkrát jsem ji vyškrtla ze svého života, protože neměla ani špetku pokory. Vůbec se mi neomluvila, i když bych to asi stejně nedokázala přijmout.

Načapala jsem přítele u sestry

Monika na mě vždycky žárlila, soupeřila se mnou a většinu mých kluků přede mnou shazovala. Bývalý přítel se jí ale líbil a ona udělala všechno proto, aby ho dostala. Rodiče byli špatní z toho, že se spolu nebavíme, ale časem pochopili, že mám své zásady.

Nebyla jsem si ale jistá, jestli má prsty i v tomhle. Nicméně bylo nad slunce jasné, že mě Jirka podvádí. Potřebovala jsem jen zjistit, jestli chodí za Monikou, nebo ne. Dlouho mi to netrvalo. Jakmile mi Jirka psal, že opět nepřijede, nasedla jsem do auta a vyrazila k němu. On však doma nebyl, takže jsem zamířila k sestře. Pak už to nabralo rychlý spád.

Před vchodem stálo Jirkovo auto. Zvonila jsem na Moniku jako šílená a čekala, zda mi otevře. To překvapivě učinila. Její rozcuchané růžové vlasy mluvily za vše. „Jirka je tady?“ zeptala jsem se, i když jsem to už věděla. Ta se jen ušklíbla a zavolala ho. Nebylo to pěkné, dokonce ode mě chytl pořádnou facku. Nadobro jsem s ním skončila, ale nového muže už asi nechci. Bojím se, že by to dopadlo stejně.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články