Bára (34): Vím, že moje neteř není švagrova. Nechtěla jsem už dál lhát, tak jsem se do toho vložila

Bára (34): Vím, že moje neteř není švagrova. Nechtěla jsem už dál lhát, tak jsem se do toho vložila
Zdroj: Freepik

Bára dříve pomáhala švagrové, když zahýbala manželovi. Připadalo jí to jako skvělé dobrodružství. Až do chvíle, kdy Eva otěhotněla a odmítala přiznat, že se její dítě manželovi tak úplně nepodobá.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 11. 2021 10:00

To, že sestra mého manžela je tak trochu do větru, jsem věděla vždy. V jednom ze svých telecích období jsem jí poskytovala alibi na zálety. Přišlo mi to jako skvělé dobrodružství. Ovšem jen do chvíle, než Eva potkala Honzu. Byla to láska jako trám, ale od manžela se odejít zdráhala.

Vyprávěla mi divoké sexuální zážitky

Vídali se dlouhé měsíce, líčila mi divoké sexuální zážitky a oči jí svítily štěstím. "Kdybys viděla, jak je pozorný. Jaké má tělo. A co v posteli dokáže!" nadšeně vyprávěla. Měla jsem za ni radost, protože jsem věděla, že s manželem Davidem už jim to delší dobu neklape. Očekávala jsem, že to dá Evě impuls, aby ho konečně opustila. To jsem však ještě nevěděla, že má připravený úplně jiný scénář.

Časem nadšení z nového začalo opadat a dostavily se první neshody. Honza se nehodlal smířit s tím, že by Evu neměl pro sebe, a tak ji intenzivně přesvědčoval, aby od manžela odešla. Tou dobou byl jejich svazek bezdětný a řešil by se akorát majetek.

Otěhotněla a tvrdila, že s manželem

Jednou Eva přišla a říká: "Baru, jsem těhotná." Vytřeštila jsem oči. "S Honzou?" zeptala jsem se narovinu. "Pro Krista, co blázníš? To už dávno skončilo. S Davidem," ubezpečila mě. Byla jsem tak svědkem jejich těšení se na dceru, nakupování výbavičky i momentu, kdy se Amálka narodila a nebyla podobná ani jednomu z nich.

Dva blonďáci s modrýma očima, dcera tmavý typ. Čím víc rostla, tím bylo jasnější, že je někde něco špatně. O několik let později by si nikdo nenechal namluvit, že je Davidova. Ale ti, co nevěděli o Eviných záletech, neměli důvod pochybovat. Často někdo prohlásil, že geny zřejmě přeskočily několik generací. Nebo vyvstala otázka: "Po kom ta holka je?" Já to ale věděla.

Napsala jsem anonym

Už jsem nemohla dál lhát. Bylo mi špatně z toho, jak David vychovává kukačku. Rozhodla jsem se jednat. Napsala jsem anonym, ve které jsem vylíčila, že Eva mu byla nevěrná právě v době, kdy počali Amálku, a ať si udělá test otcovství. Eva mi to hned přiběhla říct. "Ale kdo to mohl být? Kdo to tenkrát věděl? Ty bys mi to neudělala, to vím," rozčilovala se. "No, a je Amálka Davidova?" zeptala jsem se narovinu.

Eva zarytě tvrdila, že ano. Podle jejich slov David na testy otcovství jít chce. Ještě neznám výsledek, ale už teď vím, že jsem udělala dobrou věc. Nikdo by neměl být oklamaný ve svých dětech. Ať David alespoň ví, na čem je.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články