Co uvidíte v posledních dílech Ulice: Blanka se vrací z léčení, teď musí uzdravit také vztahy

Blanka řeší velké dilema - má ještě bojovat o Evžena nebo dá další šanci Luďkovi?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Láska překoná víc nástrah, než si myslíme. Přesvědčí se o tom i Bedřich s Alicí...Na Máru dopadají následky jeho špatných rozhodnutí. Jak to celé skončí?Jana zjišťuje, že Bruno už žije jiný život, ve kterém nehraje tak velkou roli. Jak se s tím vyrovná? Magda se rozhoduje o budoucnosti. Má smysl zůstávat tam, kde ji nechtějí?+ 1 fotka+ 2 fotky

Šestnáctá sezona seriálu Ulice vrcholí. Co čeká uliční starousedlíky i nové příchozí těsně před letní pauzou a k jakým zvratům dojde u Nyklových, Liškových, Blanky, Karly a Máry, Jany či Magdy?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 21. 06. 2021 12:00

Setkání s tím, koho pořád milujeme, přestože jsme se rozešli kvůli vzájemné nedůvěře, s námi může hodně zamávat. Je možnost druhé šance, když ty největší emoce opadnou? Alice a Bedřich se neviděli od emotivního rozchodu, k němuž došlo před více než měsícem. I když si oba mysleli, že to mají mezi sebou již srovnané a je mezi nimi definitivní konec, dnešní setkání je přesvědčí o opaku. Ti dva do sebe totiž narazí takovým způsobem, že se jim hned rozsvítí... Co se mezi nimi stane, jak to vnímá jejich okolí a jak oni sami?

Má Blanka ještě bojovat o Evžena?

Kdy má smysl o vztah zabojovat, kdy přiznat pravdu a kdy udělat tlustou čáru za vším, co bylo? Blanka se znovu ocitá na životní křižovatce. Končí jí léčení ve stacionáři, za temnou minulostí spojenou se závislostí na alkoholu hodlá udělat tlustou čáru. Je čas rozhodnout se, jak to vyřeší se svými vztahy, které právě její alkoholismus poznamenal ze všeho nejvíc. Luděk o ni stále bojuje, Evžen přiznává, že mu na ní pořád záleží. Jaké pravdy dnes vyplují na povrch a jak si Blanka představuje nový začátek? 

Konec Janiných nadějí

Jana a Bruno kolem sebe krouží od chvíle, kdy se Jana poprvé objevila v Ulici. Jejich vztah prošel několika turbulencemi. Vždy je to ale nakonec opět přitáhlo nazpět k sobě. Teď je to však jiné. Janě dojde, že Bruno je už zřejmě někde jinde, možná ho nadobro ztratila… Jakou hořkou pilulku musí Jana spolknout a kdo jí je v těžké chvíli obrovskou oporou? A co je pro ni pověstným světélkem na konci tunelu?

Na Máru dopadají špatná rozhodnutí

Mára se rozhodl k radikálnímu kroku, aby zachránil svoji rodinu. Jenže čím více se přibližuje okamžik, kdy je třeba tento krok učinit, tím je to pro něj i Karlu horší, neboť si oba dva uvědomují, co všechno tím ztratí... Je ještě šance vzít všechno nazpět a najít jiné řešení? Karla předposlední den před prázdninovou pauzou Máru hodně překvapí. Co je signálem, že by se i u nich mohlo zablýsknout na lepší časy? 

Magdin životní krok

I zdánlivě nepodstatná maličkost může v našich životech způsobit velké zvraty. Občas je proto třeba vylézt ze své ulity a jít dál, bez ohledu na strach z neznáma. Poslední školní den Magda zakončí více než symbolicky – slzami v ředitelně. Už má dost toho, jak se k ní zhrzená Irena Landová chová kvůli Prokopovi, a tak se rozhodne změnit vše, co se změnit dá… Jak na to zareaguje její okolí a jak to spolu nyní mají Magda s Prokopem? K čemu se Magda nakonec odhodlá a komu kvůli tomu málem vypadnou oči z důlků?

Zdroje informací:

TV Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články