Britney Spears slaví 39: Její život byl plný večírků a drog, otec ji nechal zbavit svéprávnosti

Britney Spears slaví 39: Její život byl plný večírků a drog, otec ji nechal zbavit svéprávnosti
Zdroj: Showpix.cz
Vzpomínáte na její videoklip k písni Criminal? Britové byli tehdy tak naštvaní, že neměli chuť ani na svůj čaj o páté. Jak si to představuje, že točí na místě nechvalně proslulých nepokojů a ještě takovou tématiku?
Britney na aukci. Kadeřnice, v jejímž salónu si zpěvačka oholila hlavu, dala všechny předměty, kterých se dotkla, na ebay. Balíček tvořil vlasy, nedopitý Redbull a cigaretový nedopalek. Cena byla 1 milion dolarů.
Spears byla již od dětství velmi ambiciózní. A její rodiče ji ve všem podporovali. Jak to dopadlo je již druhá věc...
Zpěvačka zprvu bojovala se svou kariérou. Přestože toho chtěla v životě hodně dokázat, zdálo se jí, že by měla zvolnit a účastnit se různých castingů až v pozdějším věku. Maminka však zavelela a Britney musela poslechnout.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Zpěvačka Britney Spears, bývalý idol teenagerů, slaví 39. Poslední dobou se v médiích přetřásá její nesvéprávnost, závislost na drogách a složité rodinné vztahy. Jak vůbec došlo k tomu, že se dostala až do takové situace? A proč tolik usiluje o to, aby se zbavila poručnictví svého otce?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 02. 12. 2020 08:00

Britney Spears se narodila 2. prosince 1981 v Mississippi. Je to americká popová zpěvačka, skladatelka, herečka a držitelka cen Grammy a MTV Video Awards. Její úspěchy na hudebním poli jí zajistily spolupráci s firmou Pepsi. Díky tomu mohla produkovat vlastní film a reality show. Třešničkou na dortu bylo angažmá v Las Vegas.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

Psychické problémy

Britney Spears se s psychickými problémy potýká již od roku 2007. Tehdy měla padnout na samotné dno. Oholila si hlavu a málem přišla o své děti. Její rodina tak musela učinit těžké rozhodnutí a zbavit ji svéprávnosti. Do psychiatrické léčebny se však měla nechat zavřít dobrovolně. Prý ji k tomu přesvědčil zdravotní stav jejího otce.

V té době prodělal vážnou operaci tlustého střeva a hrozilo, že umře. Zpěvačka si tak pobytem v léčebně srovnala myšlenky v hlavě. “Oba si jsou velmi blízcí, takže Britney jeho zdravotní stav nesla velmi těžce. Udělala si čas sama pro sebe,” uvedl rodinný přítel. Proč ale nyní Spears usiluje o změnu opatrovníka, když si měla se svým otcem tolik rozumět?

FreeBritney

Fanoušci Britney vyráží do boje proti lidem, kteří se o ni starají. Těmito slovy by se dala popsat kampaň s názvem FreeBritney, která měla za úkol vysvobodit známou zpěvačku z údajného soukolí vykořisťování, do kterého se dostala kvůli zbavení svéprávnosti. Za vše mohl nezřízený životní styl plný drog a divokých večírků.

Jeden z bývalých právníků Spears vypověděl, že ve skutečnosti byla donucena k pobytu na psychiatrickém oddělení. Toto prohlášení znepokojilo zpěvaččiny fanoušky, kteří se dožadovali jejího okamžitého propuštění. Ale to nebylo zdaleka vše. Vystoupení v Las Vegas nebyla zrušena kvůli nemoci otce Britney Spears, nýbrž na jeho vlastní žádost. Údajně kvůli tomu, že jeho dcera odmítla užívat předepsané prášky. Zpěvačka se měla již několikrát pokusit dokázat, že je zcela příčetná, zatím však neúspěšně.

Změna poručníka

Popová diva usiluje o emancipaci. Anebo chce uniknout ze spárů monstra? Záleží na úhlu pohledu. Poručnictví se zbavit nechce, ale usiluje o to, aby její majetek, který se odhaduje na krásných 1.3 miliardy dolarů, spravovala nezávislá finanční společnost. Zpěvačku podpořily i její slavné kolegyně jako Cher a Miley Cyrus. Jak to celé nakonec dopadne? Dohodne se Britney se svým otcem, anebo to skončí další oholenou hlavou?

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Britney Spears

Theguardian.com: Britney Spears

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články