Těhotná Rihanna (33) si užívá rostoucí bříško: Chci celý den ležet na gauči, říká zpěvačka

Těhotná Rihanna (33) si užívá rostoucí bříško: Chci celý den ležet na gauči, říká zpěvačka
Zdroj: Showpix
Barbadoská zpěvačka Rihanna čeká své první dítě.Otcem jejího prvního dítěte je A$AP Rocky, který doprovodil Rihannu na módní událost Fenty Beauty Universe.Zamilovaný pár A$AP Rocky a Rihanna si před davem fotografů neodpustil legrácky.Začátkem roku se Rihanna pochlubila svým těhotenským bříškem v rozepnuté růžové bundě.+ 3 fotky+ 4 fotky

Barbadoská zpěvačka Rihanna, proslulá eskapádami a skandály, čeká své první dítě s rapperem A$AP Rockym. Po delší odmlce se spolu objevili na veřejnosti a podle fotek to vypadá, že kreativní Rihanna našla způsob, jak si těhotenství ještě více zpříjemnit - hraje si s jednotlivými módními kousky, bříško neskrývá, ale naopak ukazuje, a sluší jí to víc než kdy předtím.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 03. 2022 15:00

Zpěvačka se s přítelem A$AP Rockym objevila na vlastní módní události Fenty Beauty Universe. Páru to velmi slušelo a oba si blesky fotoaparátů skutečně užívali. Rihanna oblékla sice provokativní, ale zároveň od pohledu pohodlný zelený top s průstřihy, kde se jejímu bříšku spokojeně odpočívalo, aniž by ho cokoli tlačilo.

Rihanna se cítí trochu baculatá, ale líbí se jí to

Magazínu People zde Rihanna prozradila, že i v těhotenství se snaží oblékat hezky a stylově. Bere to jako výzvu a zábavu, kterou si nadmíru užívá. A zmínila také, že zálibu našla i ve svých nově objevených ženských křivkáchJe skvělé, že se nemusím starat o zakrývání bříška," smála se zpěvačka, která si vždy držela pověst dokonale štíhlé ženy. Teď se o nějaká kila navíc nestará a těší se na miminko. Pokud se cítím trochu baculatá, tak o co jde! Je to dítě!"

Chci celé dny proležet na gauči

„Teď, když jsem těhotná, si některé dny prostě připadám jako: ,Uf, chci celý den ležet na gauči!' Ale když si uděláte obličej a přidáte trochu rtěnky, proměníte se,“ míní zpěvačka, která skutečně celá září. „Hezky se obléknete a najednou je pravda, co se povídá: Vypadáš dobře, cítíš se dobře!"

Rihanna teď miluje všechny změny na svém těle a nemůže být šťastnější. Můžeme jen s úžasem sledovat její proměnu divoké rebelky v něžnou a půvabnou mámu.

Zdroje informací:

People.com: Rihanna Says Being Fashionable While Pregnant Is a 'Challenge,' But Also Fun: 'I'm Enjoying It'

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články