Tajemství jídelníčku Jennifer Aniston: Za štíhlou postavu vděčí mimo jiné ovesné kaši s našlehaným bílkem

Tajemství jídelníčku Jennifer Aniston: Za štíhlou postavu vděčí mimo jiné ovesné kaši s našlehaným bílkem
Zdroj: Showpix
Jennifer Aniston si jako Rachel z legendárního seriálu Přátelé získala přízeň televizních diváků po celém světě.Fanynky milují Jennifer Aniston pro její bezprostřednost, ale také pevnou vůli a zdravý životní styl, který ráda propaguje.Na červeném koberci Jennifer za všech okolností září, bez ohledu na střih šatů nebo hloubku výstřihu.Štíhlou postavu si herečka udržuje pravidelným cvičením jógy a zdravým jídelníčkem.+ 4 fotky+ 5 fotek

Hvězda seriálu Přátelé Jennifer Aniston (52) je synonymem krásné ženy s dokonalou postavou, díky níž uhranula i Brada Pitta. Svoji formu však podle magazínu Elle nemá zadarmo. Kromě pravidelného cvičení jógy dodržuje také zdravý jídelníček, který za všechny ty roky v showbyznysu dotáhla k dokonalosti. Chtěli byste znát tajemství jejího úspěchu?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 15. 01. 2022 09:30

Ve stravování se herečka řídí metodou přerušovaného půstu, o kterém jsme psali nedávno. Mimo konkrétní hodiny, kdy nepřijímá potravu vůbec, si navíc striktně hlídá, aby konzumovala jen nutričně bohaté potraviny plné bílkovin a vlákniny, které ji zasytí na dlouhou dobu. Po cvičení jógy, jemuž se Jennifer denně věnuje, potřebuje tělo dostatek energie pro spalování, tvorbu a udržení svalové hmoty.

Jennifer Aniston snídá vejce, avokádo nebo kaši

„Když se probudím, dám si teplou citrónovou vodu. Potom koktejl nebo avokádo a vejce, což je jedno z mých nejoblíbenějších jídel,“ řekla Aniston magazínu Elle. „Pokapu to celé trochou kokosového oleje. Občas si dám pufované jáhlové cereálie s banánem nebo ovesnou kaši s našlehaným bílkem."

Našlehaný bílek dodá kaši objem, ale ne kalorie

Tajný fígl s vaječným bílkem, díky kterému  kaše nabude na objemu, se Jennifer naučila od svého bývalého partnera Justina Therouxe. „Naučil mě, jak získat extra bílkoviny," vysvětluje Jennifer. Těsně předtím, než se ovesné vločky dovaří, stačí zašlehat vaječný bílek, který dodá kaši nadýchanou texturu," popisuje herečka málo kalorickou, a přesto vydatnou a zdravou snídani.

Smoothie plné vitamínů a minerálů

Mimo kaši si Aniston připravuje také smoothie, které podle ní vždy obsahuje „nějaký druh čistého proteinu, banány, borůvky, mražené třešně, stévii, zeleninu, která se tam právě hodí, maca prášek a trochu kakaa,“ vyjmenovává štíhlá herečka.

Ke svačině jablko s arašídovým máslem

K obědu a k večeři Jennifer volí zeleninu s bílkovinou. Známé o ní například je, že si dopřává kuřecí hamburger obalený v listovém salátu. Mezi jídly herečka samozřejmě velmi střídmě svačí, nejčastěji kousky jablka s arašídovým máslem nebo jen jablko a hrst ořechů. Pro případ hladu má v lednici neustále nakrájenou čerstvou zeleninu a vejce natvrdo.

Malý hřích v podobě pizzy a těstovin

A protože i Jennifer je jen člověk, občas neodolá nějakému pokušení. V restauracích nejraději hřeší typicky italským jídlem. Kromě pizzy si oblíbila špagety carbonara. A to také zásluhou Therouxe. „Ano, vrátil mi do života těstoviny. Nevím, jestli mu mám děkovat, nebo ho za to nenávidět," směje se sympatická herečka. V jejích špagetách carbonara nikdy nesmí chybět vajíčko, parmazán, slanina a trocha vody, ve které se těstoviny vařily.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články