Luxusní outfit Victorie Beckham: Do ulic Londýna ohrnula nohavice kalhot a nazula rudé jehly

Luxusní outfit Victorie Beckham: Do ulic Londýna ohrnula nohavice kalhot a nazula rudé jehly
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Victoria Beckham se objevila v ulicích Londýna v outfitu, který se výborné hodí na pracovní schůzku. Je šik, pohodlný, a navíc zajímavý. Vybrali jsme pro vás kousky, kterými její look můžete snadno napodobit.Bílá halenka Bon Prix, 379 KčKabelka Megan. Kazar, 5 841 KčSuper strečové džíny se širšími nohavicemi, které se dají ohrnout. Bon Prix, 899 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Victoria Beckham (48) není jen manželkou slavného fotbalisty, ale především módní návrhářkou své vlastní značky a ženou se skvělým vkusem. Proto když vyrazila do londýnských ulic, nemohl její outfit zůstat bez povšimnutí.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 24. 02. 2023 12:00

Victoriino oblečení bylo nejenom elegantní, ale zároveň zajímavé a na první pohled velmi pohodlné. Pokud se chystáte na pracovní schůzku nebo obchodní jednání, bude tento look trefou do černého. Nebo spíše červeného. Skládal se totiž nejen z bílé košile, ohrnutých tmavých džínů a midi smokingového kabátu, ale hlavně zářivě červených lodiček na tenkém podpatku, které celý outfit pozvedly na vyšší úroveň.

Luxusní kabelka, obří diamantové prsteny a hranaté brýle

Aby Victoria dodala svému looku punc luxusu, doplnila ho kabelkou Hermés Birkin s designem krokodýlí kůže. A bez povšimnutí nemohly zůstat ani obří diamantové prsteny, na něž návrhářka poutala pozornost hlavně díky telefonu, který kvůli pracovnímu vytížení prakticky nedá z ruky.

Co se týče účesu, nechala si bývalá Posh Spice ledabyle rozpuštěné vlasy. Obličej pak zdobily ikonické velké hranaté brýle její značky Victoria Beckham, model Layered Mask zakoupíte za 8 250 Kč.

Červené jehly pozvedly jinak nudný business look

Nicméně jak už bylo zmíněno, nejvíce pozornosti si vysloužily návrhářčiny lodičky. Ty rozhodně neodpovídaly klasickému business looku, jako zbytek outfitu, nicméně ho velmi osvěžily. Victoria je ostatně nošením luxusních jehel pověstná už od dob, kdy působila v dívčí skupině Spice Girls. Jeden čas dokonce prohlašovala, že se v botách s plochou podrážkou nedokáže soustředit. Od té doby se sice její pohled na obuv trochu změnil a přistihnout ji můžeme čím dál častěji i v teniskách, jehly ale u ní stále hrají prim. A jak vidno, umí v nich chodit nejen doslovně.

Jak to Victorii v londýnských ulicích slušelo, se můžete podívat ve  fotogalerii, kde jsme pro vás připravili i pár módních kousků, kterými můžete její business casual look napodobit.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články