Ve stylu Kate Middleton: Hnědý kabát za deset tisíc z roku 2011 si nechala ušít i v prodloužené verzi

Ve stylu Kate Middleton: Hnědý kabát za deset tisíc z roku 2011 si nechala ušít i v prodloužené verzi
Zdroj: Profimedia/Koláž Lifee
Kate Middleton v kaštanově hnědém kabátu značky Hobbs v roce 2012. Všimněte si délky těsně pod kolena. V nové prodloužené verzi kabátu se ukázala v únoru 2023. Kabát má nádherné kožené pásky, které jsou lehce jiné než v roce 2012. Detail pásku vidíte i na snímku z roku 2016, kdy na kabát přidala štolu. V náručí drží roční princeznu Charlotte, jejíž punčocháče ladí s maminčinou štolou. + 3 fotky+ 4 fotky

Princezna z Walesu navštívila ve čtvrtek i s princem Williamem námořní muzeum v Cornwallu a také komunitní centrum. Kate Middleton to jako vždy slušelo a milovnice jejího stylu jistě potěší, že znovu oblékla recyklovaný model.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 09. 02. 2023 16:17

Princezna Kate zvolila pro tuto příležitost dlouhý kabát z krepové vlny v luxusní kaštanově hnědé barvě. Jeho rukávy i pas zdobí kožené pásky, které jen zdůrazňují její štíhlou postavu. Kabát značky Hobbs ovšem nepochází z aktuálních kolekcí, v šatníku princezny z Walesu je už několik let a nejspíš ve dvou provedeních.

Hnědý kabát z kolekce z roku 2011

Elegantní svrchník Kate poprvé oblékla již v roce 2012 a od té doby ho podle magazínu KateMiddletonStyle.org měla na sobě již šestkrát. Na jednom ze starších snímků k němu přidala barevně sladěnou štolu. Kabát byl uveden do prodeje v roce 2011 a jeho původní cena činila v přepočtu 10 tisíc korun, ve slevě se pak prodával za částku lehce pod pět tisíc.

Jak je ovšem na starších snímcích vidět, kabát měl mnohem kratší délku než ten, který oblékla nyní. Vypadá to, že si jej Kate tak zamilovala, že požádala Hobbs o delší verzi, kterou vynesla nyní. Kabát je kromě pásku v pase naprosto totožný, jen má o pár desítek centimetrů více. Není divu, že jej Kate chtěla ještě v delší verzi, ta jí možná lichotí víc než délka těsně pod kolena.

Bordó šaty a hnědé kozačky princezny z Walesu

Princezna schovávala pod kabátem dlouhé pletené šaty s rolákem v bordó odstínu. Celý outfit doladily kozačky oblíbené značky Gianvito Rossi v hnědé barvě. V Itálii vyrobené kozačky jsou z měkkého semiše a mají 8,5 cm vysoký podpatek. Kožené boty této značky se cenově pohybují kolem 30 tisíc korun. Kate je ovšem známá pro svou recyklaci jak oblečení, tak i bot. Tudíž se jí investovat vyplatí. Nepatří mezi celebrity, které modely oblékají jen na jednu příležitost.

Na outfit Kate Middleton z roku 2012 i února 2023 se můžete podívat v galerii.

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

KateMiddletonStyle.org

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články