Victoria Beckham prozradila svůj make-up trik. Bez tohoto produktu se neobejde

Victoria Beckham
Zdroj: Profimedia
Rozjasňující tužka. Victoria Beckham Beauty, 26 eurBílá tužka. Dior, 799 KčRozjasňující tužka. Essence, 25 KčBílá tužka. NYX, 95 Kč+ 3 fotky+ 4 fotky

Bílá tužka vám pomůže projasnit oči, a dokonce je opticky zvětšit. Tohoto triku využívá i Victoria Beckham (48), která světu ukázala, jak díky tužce dotahuje svůj pohled ženy vamp k dokonalosti. A to klidně i po probdělé noci.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 22. 05. 2022 11:30

Bílé tužky si mnozí v drogeriích nevšímají a sahají pouze po černé, kterou poté vytvářejí horní linku. To je ale škoda, protože bílá tužka také umí s okem zázraky.

Jak bílou tužku používat

Ač byste si mohli bílou linku namalovat místo černé, mnohem více se tato tužka hodí pro vnitřní linky oka. Díky tomu rychle projasní a opticky zvětší oči. Nanášejte ji pouze do spodní linky a tužku nahněte tak, aby malovala ne špičkou, ale bokem ořezané části. Uděláte tak linku rychleji a šetrněji.

Pokud chcete oko ještě více projasnit, můžete bílou linku nanést i k vnitřnímu koutku oka a poté ji prstem maličko zapracovat do pokožky. Světlá ve vnitřním koutku ještě o maličko opticky pootevře oči.

Victoria prozradila, jak jí bílá tužka změnila život

"Za ty dlouhé roky, kdy jsem spolupracovala s nejlepšími vizážisty světa, bych se s vámi chtěla podělit o triky, které jsem se od nich naučila," uvedla Victoria ve videu své kosmetické značky na Instagramu. "Bílá tužka do vnitřní linky vám změní život! Jakmile ji jednou vyzkoušíte, už bez ní z domu nevyjdete," zapřísahá se.

Jak díky bílé lince zmírnit začervenání očí

Ve videu máma čtyř dětí předvedla, jak tužku používá, a dodala: "Nanášejte ji na vnitřní linku a nejenže vám oči rozzáří, ale zároveň je opticky zvětší a potlačí začervenání. Osobně ji nanáším jako první, když se líčím, protože redukuje již zmíněné začervenání, a to je skvělý začátek. Nanáším si ji i na vnější část horní vnitřní linky. Nosím ji, i když nejsem nalíčená, a líbí se mi, že umí rozzářit oči, i když máte kouřové líčení.“

Bývalá Posh Spice představila bílou tužku na oči v rámci své značky Victoria Beckham Beauty, ale vy si můžete její alternativu zakoupit i za přívětivější cenu. Podívejte se do fotogalerie a vyberte si pro sebe tu pravou.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články