Líčení podle Ariany Grande: Získejte i vy ikonický look známé zpěvačky

Líčení podle Ariany Grande: Získejte i vy ikonický look známé zpěvačky
Zdroj: Showpix
Jestliže toužíte po vizáži Ariany Grande, rozhodně by vám v kosmetické výbavě neměla chybět paletka očních stínů v broskvových tónech, které jsou pro zpěvačku typické. TOO FACED, 769 KčBěhem líčení očí nejprve naneste na horní víčko a do očního záhybu tmavší oční stín. Následně do vnitřního koutku oka aplikujte světlejší stín. Revolution PRO, 439 Kč.Oči zvýrazněte precizní oční linkou. Rimmel London, 102 KčK podmanivému pohledu vám pomůže objemová řasenka, kterou ideálně aplikujte na dolní a následně i horní řasy. Yves Rocher, 299 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Americká popová zpěvačka Ariana Grande (28) je kromě svých hudebních hitů známá také ikonickým účesem v podobě vysokého culíku a výrazným líčením. Pokud tedy toužíte po tom pravém slavnostním make-upu, nechte se touto umělkyní inspirovat!

Dana Klementová
Dana Klementová 03. 02. 2022 09:00

Americká herečka, zpěvačka a hudební skladatelka Ariana Grande si vzdor nízkému věku dokázala podmanit celý svět. Například její instagramový účet je s téměř 300 miliony fanoušků nejsledovanějším ženským profilem vůbec. Kromě songů slavné diva pilně pracuje i na své image. K ní neodmyslitelně patří vysoko vyčesaný culík, bezchybná pleť a ikonické výrazné líčení. Na to se nyní podíváme podrobněji.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ariana Grande (@arianagrande)

Líčení podle Ariany Grande

Pro Arianu Grande je typická výrazná oční linka, husté řasy a perfektně upravené obočí. Pokud tedy i vy toužíte vyzkoušet některé z jejích triků, rozhodně byste si měla pořídit tekutou oční linku, broskvové stíny, řasenku na obočí a rozjasňovač či lesk na rty. Jsou to totiž právě tyto produkty, které tvoří základ každého make-upu atraktivní zpěvačky.

Bez kterých kosmetických prostředků se Ariana neobejde a jak s nimi pracovat, se krok za krokem dozvíte v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články