Obávaný tygr, moudrý slon? Jaké zvíře vás nejlépe vystihuje podle horoskopu!

Horoskop: Obávaný tygr nebo moudrý slon? Jaké zvíře vás nejlépe vystihuje podle vašeho znamení
Zdroj: Pixabay

Víte, že každé znamení zvěrokruhu má svého patrona ze zvířecí říše? Pojďte se podívat do horoskopu, který je ten váš!

Jana Matušková
Jana Matušková 04. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou silní, průbojní a občas z nich jde strach, jejich zvířecím patronem je proto tygr! Ten budí stejně jako vy respekt široko daleko a je velice nepříjemné se s ním dostat do křížku. Ostatní touží být součástí jeho smečky, protože tygr dokáže svým svěřencům zároveň poskytnout bezpečí a sebejistotu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou nezávislí, inteligentní a nechybí jim empatie! Dokáží být velice přátelští, proto bývají v kolektivu oblíbení. Ke svým blízkým mají silné pouto, které pro ně hodně znamená. Spřízněným zvířetem pro Býky je proto delfín, který má stejné vlastnosti jako oni!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou velice všestranní a zruční! Mají dvě stránky osobnosti, z nichž jedna je velice přátelská a druhá emoční, hluboká a temná. Blíženci jsou proto jako chobotnice, která dokáže splynout s prostorem, ale také umí všechno pevně chytit do svých silných chapadel!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rak je velice věrný a srdečný, proto připomíná psa. Ten své blízké láskyplně přivítá vždy, ať už jsou unavení, nemocní, naštvaní či špatně oblečení. Pes tyto věci neřeší, protože své blízké miluje za všech okolností. Přesně tak milují také Raci!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je velice sebevědomý a dělá mu dobře obdiv okolí. Rád se chlubí a předvádí, kdy nejraději ze všeho slyší komplimenty na sebe a svůj vzhled. Lev je proto jako páv, který si pyšně vykračuje po zámecké zahradě. Vůči svým sokům umí být ale velmi nekompromisní.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna je ve své podstatě milující bytostí, ale občas to tak nevypadá. Na někoho může působit trochu nebezpečně a těžkopádně. Ve své podstatě taková není, protože se dovede hrdě bránit i láskyplně pečovat o své blízké. Panny proto připomínají medvědy!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají skvělou paměť, jelikož přesně vědí, kdo jim kdy pomohl nebo ublížil. Neustále balancují a mají občas pocit, že na nich leží veškerá tíha světa. Jsou proto jako sloni, kteří jsou v některých kulturách bráni jakožto symbol moudrosti, štěstí a dlouhověkosti.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír je tajemný a nevyzpytatelný! Umí se lísat, aby se bleskurychle proměnil v naprosto "netykavého" a odtažitého. Nikdy nevíte, jestli bude podmanivý nebo útočný. Štíři jsou proto jako kočky, které se za noci potulují a vyhledávají dobrodružství!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je ke svým blízkým milující a láskyplný, ale dokáže být také velký bojovník. Pro nepřátele je velice obávaný, protože umí být nebezpečný. U některých lidí zase nemá nejlepší pověst. Střelci jsou proto jako vlci, kteří jsou jsou nespoutaní a nedají se polapit!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha připomínají sokola, který je stejně jako oni silný, vytrvalý a houževnatý. Sokol miluje svobodu a nenechá se zavřít do klece, jelikož potřebuje rozlet. Když sokol ztratí zájem, rychle odlétne někam jinam, jelikož je zvídavý.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou zábavní, ale také vychytralí, proto jsou jako opice. Sami sebe mají za moudré, i když okolí mohou občas připadat spíše potřeštění. Jsou stejně jako opice zvědaví a rádi zkoušejí nové věci. Bývají aktivní a pružní stejně jako opička, co leze po stromě.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby působí na okolí moudrým a tajemným dojem, proto si k nim lidé rádi dojdou pro radu. Ryby jsou proto jako sovy, které často vystupují v roli rádce a učitele. Jsou to spíše samotáři, kteří se obklopují přírodou. Mají nejlepší intuici ze všech znamení zvěrokruhu!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články