Horoskop nedostatků pro všechna znamení zvěrokruhu: Býci jsou zbrklí, Raci příliš citliví

Horoskop nedostatků pro všechna znamení zvěrokruhu: Býci jsou zbrklí, Raci příliš citliví
Zdroj: Freepik

Každý z nás má nějaký ten nedostatek, který se snaží více či méně úspěšně skrývat. Podívali jsme se na nešvary a zlozvyky všech znamení zvěrokruhu. Posuďte sami!

Jana Jánská
Jana Jánská 06. 05. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Největším nedostatkem Beranů je zbrklost, netrpělivost a impulzivnost. Pokud požijí nějakou tu sklenku alkoholu, mohou být v krajních případech i lehce agresivní. Když s někým soupeří, neznají slitování.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci jsou tvrdohlaví, nesmlouvaví a nekompromisní. Bývají také dost majetničtí a vadí jim, když chybí u nějaké akce. Rádi jsou u všeho, kde se něco děje. Bojí se samoty.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Mnozí Blíženci bývají uplakaní, smutní a pesimističtí. Jsou chvíle, kdy prostě nevidí vůbec nic dobrého na obzoru. V tom případě potřebují hodně pochopení.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci bývají nejistí, citliví a často i psychicky labilní. Spousta lidí je považuje za divné. Když ale Raka lépe poznáte, pochopíte, že se jedná o velmi hodného člověka.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Mnozí Lvi jsou panovační a mají velké sebevědomí. Vlastní chyby často svádějí na druhé, málokdy uznají svou vinu. Neumí se dělit a často bývají velkými sobci.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se někdy nedokážou uvolnit. Vše musí mít naplánované, jasné a zřejmé. Málokdy experimentují a nejednají jen tak bez rozmyslu. Na všechny kolem sebe mají vysoké nároky, někdy až moc.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou samy se sebou spokojené, nepotřebují na sobě nic měnit, i když jsou často majetnické, lakomé a sebestředné. Umí však i bavit společnost, proto jsou vyhledávanými společníky.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři jen tak někomu nevěří, což je uvádí do situací, kdy si někdy nemohou najít přátele. Bojí se, že je každý obelže, okrade a pomluví.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou paradoxně velcí samotáři, pokud je někdy chcete "otevřít", musíte jim nalít něco tvrdšího. Jenže pak jsou bohužel upovídaní až moc.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou často pesimisté a ve všem vidí to nejhorší. Musí se naučit dívat na svět i z lepší stránky, pak se jim uleví. Potřebují uznání, porozumění, pochopení a lásku.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou tiší, plaší a jemní, proto se často setkávají s nepochopením. Mají jen hrstku přátel, které si pustí k srdci, zbytek je vůbec nezajímá. Vystačí si v podstatě sami.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zrozenci ve znamení Ryb nedůvěřují, předčasně odsuzují některé lidi, mnohdy jim tím křivdí. Snaží se zapadnout do společnosti, ale někdy v ní působí dost trapně.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články