Hollywoodský pár Zendaya a Tom Holland: Ze Spider-Mana zamířili rovnou do vztahu

Hollywoodský pár Zendaya a Tom Holland: Ze Spider-Mana zamířili rovnou do vztahu
Zdroj: Showpix
Zendaya začínala jako dětská hvězda v disneyovských seriálech. Tato fotografie byla pořízena v červenci 2012.Pak se to ale změnilo, Zendaya dospěla a změnila šatník. Takto přišla na premiéru snímku Spider-Man: Daleko od domova v červnu 2019.Zendaya na akci ELLE Women v říjnu 2019.Tady je Zendaya v červenci 2021 na premiéře snímku Space Jam: Nový začátek.+ 4 fotky+ 5 fotek

Zendaya Coleman a Tom Holland jsou nejen párem filmového hitu Spider-Man: Bez domova, ale chodí spolu také mimo kamery. Co všechno víme o mladém hollywoodském páru, kterému se začalo přezdívat Tomdaya?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 27. 01. 2022 11:00

Ne každý byl jejich vztahu nakloněný. Amy Pascal, producentka nové trilogie o Spider-Manovi, ve které si oba zahráli, jim doporučovala, aby spolu nechodili. „Vzala jsem si oba stranou, odděleně, a radila jim, aby se touto cestou nevydávali,” řekla pro New York Times. Ani jeden z nich si to však nevzal k srdci, láska byla zřejmě silnější.

Zendaya a Tom Holland

„Díky ní jsem si uchoval zdravý rozum,” svěřil se Tom Holland. „Navíc je vzorem pro všechny mladé holky a kluky.” S chválou samozřejmě nezůstala pozadu ani Zendaya. „Pracuje na sto padesát procent. Je neuvěřitelné ho při tom pozorovat.”

na první pohled je vidět, že ona dostala do vínku o pár centimetrů navíc. Prý jim to ale během natáčení Spider-Mana vůbec nevadilo. Zendaya není zase o tolik vyšší,” prozradil Holland kanálu YouTube SiriusXM. Určitě jsme neřešili problémy s líbáním, nebo něco podobného. Vzpomínám si, že každá dívka na castingu byla o něco vyšší než já. Zajímalo by mě, zda to byl nápad režiséra Jona Wattse."  

„Je to pro mě zcela normální,” dodala Zendaya. Moje máma je vyšší než můj táta. Vlastně je vyšší než všichni ostatní.” Jak to tedy je ve skutečnosti? Tom Holland měří 173 centimetrů, jeho partnerka má 178. Rozdíl činí pouhých pět centimetrů.

Veřejný vztah hvězd Spider-Mana

Tom Holland byl na své soukromí vždy velmi háklivý. Jednou z nevýhod popularity je však to, že i ty mnohdy nejintimnější okamžiky jsou sdíleny s celým světem. Byl sice připravený zveřejnit svůj vztah se Zendayou, ale ne hned. Bohužel se celá situace posunula jiným směrem. „Cítili jsme se okradeni o naše soukromí. Okamžiky, které patřily jenom nám, tedy dvěma milujícím se lidem, nyní patří celému světu,” postěžoval si. 

Zendaya vidí celou situaci podobně. Bylo to zvláštní, matoucí a divné,” komentovala zveřejnění jejich vztahu. Když někoho milujete, přejete si, aby určité okamžiky a věci byly jenom vaše. Milovat někoho je posvátná věc. Chcete si to užít jen s tím člověkem, kterého máte rádi." 

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Zendaya Coleman, Tom Holland

Elle.com: Zendaya And Tom Holland: Everything We Know About Their Rumoured Relationship

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články