6 osudových vztahů Heidi Klum: Miliardář ji opustil před porodem, ve zralém věku si našla zajíčka

6 osudových vztahů Heidi Klum: Miliardář ji opustil před porodem, ve zralém věku si našla zajíčka
Zdroj: Showpix
Po boku kadeřníka Rika Pipina se Heidi vypracovala v modelku světového formátu. Strávili spolu šest let.V náruči Flavia Briatoreho rozháněla chmury z rozvodu tak dlouho, až otěhotněla. Miliardář ale ani nepočkal, až porodí, a s modelkou se rozešel.
Heidi ale dlouho sama nezůstala. Než přišel její velký den, zamilovala se do zpěváka Seala a společně sledovali narození dcery Leni. Tu pak Seal adoptoval a s Heidi si pořídil další tři děti.
Jenže ani láska se Sealem netrvala věčně. Krátce poté, co oznámili rozchod, se Heidi začala objevoval na veřejnosti po boku bodyguarda Martina Kirstena.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Je krásná, chytrá a má smysl pro humor. Není divu, že německá supermodelka Heidi Klum (48) nikdy neměla o muže nouzi. Se třemi z nich stála u oltáře a se dvěma si pořídila dohromady čtyři děti. Tím zatím posledním šťastlivcem, jenž zahřívá blondýnčinu postel, je o 17 let mladší kytarista Tom Kaulitz. A kdo další prošel životem slavné krásky?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 02. 12. 2021 09:00

"Líbí se mi být zamilovaná. To šimrání motýlků v břiše, to, jak se cítíte skvěle," přiznala Heidi roku 2017 magazínu Closer. Možná proto pronikla do světa špičkového modelingu už jako vdaná žena. Její první svazek s kadeřníkem Rikem Pipinem sice trval jen pět let, blonďatá kráska ale nikdy nezůstala dlouho sama.

Vytoužené motýlky v břiše cítila ještě nejméně pětkrát. Pojďme se podívat, kdo všechno dokázal dlouhonohou Heidi okouzlit.

Ric Pipino (1996 - 2002)

První mediálně probíraný vztah navázala Klum ve 24 letech s vlasovým stylistou Rikem Pipinem. Vypadalo to mezi nimi opravdu vážně. Zasnoubili se a roku 1997 se vzali. Německá kráska se po Rikově boku vyšvihla mezi elitu modelingu. Jejich manželství ale bohužel nevydrželo příliš dlouho. Rozvedli se v roce 2002, kdy bylo Heidi 29 let.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený OKmag.de OK! Magazin Germany (@okmagazin)

Flavio Briatore (2002 - 2003)

Během hroutícího se vztahu s Pipinem si Klum našla milé rozptýlení v podobě románku se šéfem stáje F1 Renault Flaviem Briatorem, který tou dobou pouštěl k vodě jinou supermodelku Naomi Campbell (51). Klum se do charismatického Itala zamilovala vzdor více než dvacetiletému věkovému rozdílu.

Poprvé se spolu objevili na veřejnosti v březnu 2003 a v prosinci téhož roku modelka oznámila, že s Flaviem čeká dítě. Jenže místo svatby přišel dost drsný rozchod. Briatore vzal ještě před porodem do zaječích a k dceři Leni (17) se dodnes nehlásí. Té tak dělá tátu Heidin druhý manžel Seal.

Seal (2003 - 2014)

Modelčin osudový muž poprvé vstoupil do jejího života v listopadu 2003, kdy se potkali na CQ Awards v Londýně. O pár měsíců později na sebe narazili v lobby jednoho newyorského hotelu a vzdor Heidinu pokročilému těhotenství se do sebe zamilovali. Byl to právě Seal, kdo manekýnu držel během porodu za ruku. Novorozenou dcerku Leni pak automaticky přijal za svou.

V květnu 2005 se hrdličky vzaly a postupně se jim narodily další tři děti - synové Henry (16) a Johann (15) a dcera Lou (12). Seal s Heidi tou dobou patřili k nejsledovanějším párům showbyznysu a zdálo se, že je nic nerozdělí. Zvlášť když zpěvák roku 2009 oficiálně adoptoval Leni. Jenže pak přišla studená sprcha.

Na předávání Zlatých globů v roce 2012 se Heidi objevila na červeném koberci netypicky sama. O pár týdnů později pak Seal a Klum magazínu People potvrdili, že se rozvádějí. "Prožili jsme spolu jako manželé sedm let plných lásky, loajality a radosti. Nyní jsme se rozhodli náš vztah ukončit," uvedli ve svém prohlášení.

Martin Kirsten (2012 - 2014)

Během rozvodové bitvy našla Heidi útočiště v náruči svého bodyguarda Martina Kirstena. Ač spolu chodili bezmála dva roky, do společnosti si bok po boku nikdy nevyrazili. Fotografové je tak načapali maximálně na vycházkách.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený OKmag.de OK! Magazin Germany (@okmagazin)

Vito Schnabel (2014 - 2017)

Po rozvodu se modelka dokonale utrhla ze řetězu. Našla si o 13 let mladšího milence, prodejce umění Vita Schnabela, s nímž vytvořila nerozlučnou dvojku. Ať už vyrazili na romantickou dovolenou, nebo fotbalový zápas Heidiných synků, nikdy se nezapomněli všem na očích líbat. "Věk u nás nehraje roli. Máme úžasný vztah, hodně se spolu nasmějeme a milujeme se. Nezáleží mi na tom, co říkají lidé," svěřila se Heidi roku 2017 magazínu Closer.

Ani tento vztah ale modelce nevydržel. Po třech letech se hrdličky rozešly, protože nedokázaly dál udržovat vztah na dálku. Zatímco Heidi bydlela v Los Angeles, kde její děti chodily do školy, Vito se nemohl hnout z New Yorku, kde provozuje galerii.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený OKmag.de OK! Magazin Germany (@okmagazin)

Tom Kaulitz (2018 - ?)

Necelý rok po rozchodu se Schnabelem sbalila Heidi dalšího zajíčka, tentokrát o 17 let mladšího kytaristu skupiny Tokio Hotel Toma Kaulitze. "On je ta nejhodnější, nejroztomilejší, nejúžasnější a nejstarostlivější osoba na světě. Nevzpomínám si, kdy jsem byla naposledy takhle šťastná. Možná je to tím, že si jako Němci rozumíme po všech stránkách," rozplývala se Heidi v září 2018 pro magazín People. Koncem roku hrdličky oznámily zásnuby a v únoru 2019 se potají vzaly. Snad tento vztah Heidi konečně vydrží.

Zdroje informací:

Closerweekly.com

Whosdatedwho.com

Hollywoodlife.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články