13 žen, které prošly náručí Brada Pitta: Svedl patnáctiletou kolegyni, boxerovu manželku a mluví se i o známé Češce

13 žen, které prošly náručí Brada Pitta: Svedl patnáctiletou kolegyni, boxerovu manželku a mluví se i o známé Češce
Zdroj: Showpix

Nejen díky filmovým rolím, ale také zásluhou mnoha žen, které prošly jeho postelí, se Brad Pitt (57) stal idolem dívčích srdcí. Celkem dvakrát se mu podařilo vytvořit hollywoodský pár snů. Poprvé s Jennifer Aniston (52), podruhé s Angelinou Jolie (46). Ani jeden z těchto ostře sledovaných vztahů ale neskončil happy endem.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 18. 11. 2021 09:00

Nejžádanějšího muže Hollywoodu ale ulovilo mnohem víc krásných žen, kvůli nimž se nezřídka dostal do velmi ošemetných situací, jako například s manželkou profesionálního boxera Robin Givens (56) či tajnůstkářskou herečkou Geenou Davis (65).

A to zdaleka není vše! S velmi pikantní informací přišel v dubnu roku 2007 magazín In Touch. Podle něj si měli Brad a Angelina, kteří jsou v sexu velmi otevření, domluvit intimní hrátky ve třech s tehdy třiadvacetiletou českou supermodelkou Karolinou Kurkovou. Kde je pravda, vědí nejspíš jen oni tři.

My vám ale nyní nabízíme přehled nejznámějších žen, s nimiž měl Brad pletky.

Shalane McCall (1987)

Tohle byl pěkný skandál. Tehdy čtyřiadvacetiletý Brad svedl během natáčení seriálu Dallas teprve patnáctiletou kolegyni Shalane McCall. Půvabná herečka se stala také první ženou, kterou lamač dívčích srdcí políbil před televizními kamerami. Jejich románek ovšem skončil stejně rychle, jako začal.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 90funtea (@90funtea)

Sinitta (1987 - 1988)

Okouzlující zpěvačku Sinittu, která později randila mimo jiné se Simonem Cowellem, se Brad rozhodl oslovit prostřednictvím svého agenta v momentě, kdy ji viděl při jednom vystoupení v televizi a na první pohled se do ní zamiloval. Chodili spolu dva roky a Sinitta nikdy podle všeho na svého slavného kluka nezapomněla. "Byl sexy, vtipný, mladý a tak sladký! A měl úžasné tělo," zasnila se ještě roku 2011 v rozhovoru pro list Daily Mail.

Robin Givens (1989)

Seznámili se roku 1989 během natáčení sitcomu Head of the Class. Jejich románek ale netrval dlouho. Velice rázně ho ukončil Robinin manžel, profesionální boxer Mike Tyson, který načapal hrdličky in flagranti a ztropil jim šílenou scénu. Bradovi dokonce vyhrožoval, že ho zabije. Herec si tak sbalil svršky, spodky a zmizel nejen z pokoje, ale i Robinina života. Tyson roku 2012 lakonicky poznamenal: "Brad Pitt je mezinárodním symbolem rozvodu."

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Celebrities | Movies (@lovelikefilm)

Christina Applegate (1988 - 1989)

Hrdinka Troji se fešným Bradem pochlubila na MTV Music Video Awards, ale jejich romance neměla dlouhého trvání. Velmi záhy ho totiž herečka vyměnila za jiného muže!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 80s Girl (@80sgirllife)

Jill Schoelen (1988 - 1989)

S Jill byl Brad dokonce roku 1989 tři měsíce zasnoubený, než se rozešli. Herečka ho tehdy vyměnila za režiséra dalšího filmu, který natáčela.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený magic movie (@oldmagicmovie)

Elizabeth Daily (1989)

Pomáhala mu rozdýchat milostné zklamání ze vztahu s Jill, než se roku 1990 rozešli. "Brad nikdy nebyl ten správný hollywoodský typ. Byl velmi klidný a jemný muž," rozpovídala se zpěvačka roku 2016 pro list Daily Mail.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Reggie Keyohara III (@rkeyoharaiii)

Juliette Lewis (1989 - 1993)

Jeden z hercových nejdelších (a nejvážnějších) vztahů. S tehdy sedmnáctiletou Juliette začal sedmadvacetiletý Pitt, který stále čekal na svou první velkou filmovou roli, randit v roce 1989. "Nepřestává mě udivovat, kolik lidí se pořád diví, že jsme spolu chodili čtyři roky. Já byla tehdy na střední a fakt jsem si to užívala. Brad byl vtipný a chytrý. Pak to skončilo a z něho se stala hvězda," krčí rameny Lewis.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 🌸Moviestvshow_🌸 (@moviestvshow_)

Geena Davis (1992)

Milostná scéna s Geenou ve filmu Thelma & Louise nejen vystřelila Brada ke hvězdám coby nový hollywoodský sexsymbol, ale také se postarala o to, že si oba herci přenesli vzájemnou intimitu i do soukromého života. Podle Pittova tehdejšího spolubydlícího Jasona Priestleyho si hrdličky dávaly milostná dostaveníčka, která pečlivě tajily. Není divu. Bradova Juliette by z toho určitě radost neměla.

Thandiwe Newton (1994 - 1995)

S dvaadvacetiletou kolegyní z filmu Interview s upírem radil Brad rok. Rozešli se v dobrém a dodnes jsou prý přátelé.

Gwyneth Paltrow (1994 - 1997)

První z Pittových ostře sledovaných vztahů. Chodili spolu v letech 1994-1997 poté, co se seznámili při natáčení filmu Sedm. Roku 1996 požádal Brad Gwynnie o ruku s tím, že je to "jeho anděl" a "láska jeho života". Jenže už za sedm měsíců bylo všechno jinak. V lednu 2017 se rozešli.

"Zamilovala jsem se do něj až po uši. Byl tak nádherný a sladký. Prostě Brad Pitt! Když jsme se rozešli, můj táta se z toho zhroutil. Byla jsem tehdy ale ještě dítě. Bylo mi 22, když jsme se s Bradem seznámili. Já ještě nebyla připravená na dlouhodobý vztah, Brad byl pro mě až moc dobrý," prozradila později Gwyneth.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @bradpitt.italian.fanpage

Jennifer Aniston (1998 - 2005)

Brad a Jen se seznámili roku 1998 při schůzce naslepo, kterou jim domluvili jejich agenti. Ken a Barbie Hollywoodu spolu chodili dva roky, než se vzali v Malibu. Roku 2004 začal Brad natáčet film Pan a paní Smithovi s Angelinou Jolie a brzy se objevily zprávy, že to mezi těmi dvěma pořádně jiskří. Zřejmě se to doslechla i Jennifer, protože po čtyřech a půl letech manželství požádala o rozvod.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @bradpitt.italian.fanpage

Angelina Jolie (2005 - 2019)

Brad a Angelina byli už od natáčení prakticky nerozdělitelní. Vzali se v roce 2014 a společně vychovávali šest dětí - Maddoxe, Paxe, Zaharu, Shiloh, Vivienne a Knoxe. Zdálo se, že jsou si souzeni. Fanoušci dokonce začali páru přezdívat Brangelina. O to větší šok přišel, když roku 2016 oznámili rozvod. O důvodech se čile spekulovalo a zahrnovaly vše od neshod ve výchově, přes Bradovu slabost pro alkohol až po hercovu aférku s kolegyní z filmu Spojenci Marion Cotillard.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @bradpitt.italian.fanpage

Nicole Poturalski (2019 - 2020)

Tihle dva se poprvé společně objevili roku 2019 na koncertu Kanye Westa v Los Angeles. Německá modelka prý Bradovi učarovala vřelým vztahem k dětem a zdálo se, že vše je na dobré cestě. Jenže loni se rozešli a od té doby je Pitt sám. Nebo to tak alespoň vypadá.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený OUTFIT BUENOS AIRES (@outfitbuenosaires)

Zdroje informací:

Wmagazine.com

Popsugar.co.uk

Closerweekly.com

Whosdatedwho.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články