Tomu se říká splněný dětský sen! Kim Kardashian postavila na zahradě svého sídla zábavní park

Tomu se říká splněný dětský sen! Kim Kardashian postavila na zahradě svého sídla zábavní park
Zdroj: Showpix/Profimedia/ koláž Lifee.cz
Na zahradě Kimina sídla v kalifornském Calabasas nedávno vyrostla miniaturní vesnice. Vedle hradu z Lega v ní najdete například hasičskou zbrojnici či restauraci ve stylu 50. let.Kim Kardashian se nezdráhá do svých dětí investovat nemalé peníze. Na nákupy tak klidně vyrazí i s North a Saintem, aby jim udělala radost. Šetřit opravdu nemá zapotřebí, její majetek se odhaduje na 900 milionů dolarů.S Kanye Westem tvořili pár téměř devět let. V únoru letošního roku ale Kim požádala o rozvod. Na vině je zřejmě mimo jiné rapperova bipolární porucha. Jak si rozdělí péči o děti, je zatím ve hvězdách.

Kdepak! Americká televizní hvězda Kim Kardashian (40) se nemusí bát, že by se její čtyři děti během pandemie covidu-19 doma nudily. Na zahradě svého losangeleského sídla v hodnotě 60 milionů dolarů jim totiž nechala postavit vlastní zábavní park.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 30. 03. 2021 09:30

Hvězda reality show Držte krok s Kardashians nechala potomkům vyrobit model skutečné vesnice, ve kterém nechybí hrad z lega, nákupní třída, restaurace, ba ani hasičská zbrojnice. Zprávu přinesl server listu The Sun.

Dva hrady, restaurace i pouliční osvětlení

Děti vítá u vstupu strážní budka a brána s nápisem Lil Hidden Hills. Následuje hlavní ulice lemovaná miniaturní značkovou prodejnou Kiminy kosmetiky KKW Beauty či restaurací West Diner, kde si mohou malí hosté dopřát večeři ve stylu 50. let. Nákupní horečku následně děti uspokojí v supermarketu s potravinami, v květinářství nebo si mohou prostě jen posedět v kavárně Starbucks.

Komu by se toulání po obchodech a restauracích nelíbilo, může se vyřádit na pestrobarevném hradu z lega. Disponuje nejen dvěma věžemi, po kterých se dá krásně šplhat, ale i dvěma exkluzivními skluzavkami.

Pokud by holkám přišel tenhle hrad příliš klučičí, ten druhý už se jim bude zamlouvat docela určitě. Je totiž růžový a vyvedený v cukrářském stylu, takže místo střechy má obří cupcake. Aby vesnice působila ještě realističtěji, nechybí na hlavní ulici miniaturní lampy pouličního osvětlení.

Jde o dárek k Velikonocům?

Kim zatím nový projekt na zahradě svého domu nekomentovala. Podle všeho se ale jedná o velikonoční dárek pro její čtyři děti – dcery North (7) a Chicago (3) a syny Sainta (5) a Psalma (22 měsíců), které má s nastávajícím exmanželem raperem Kanye Westem (43).

Dvojice se oficiálně rozešla v únoru, kdy Kim po sedmi letech manželství požádala o rozvod. Jeden z nejbohatších párů showbyznysu tak nejspíš čeká bitva o majetek.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články