15 fotek, které vám zvednou mandle. Takhle si žije zlatá mládež

Rich Kids of The Internet je instagramový účet mladého podnikatele Jamesona Isona. Ukazuje svět zlaté mládeže, která mu za to ještě platí.
Zdroj: Instagram.com/rkoi
Sorry, tady a s námi sedět prostě nemůžete, lehce provokuje Morena Taraku, vlivná instagramerka a bývalá Miss Albánie.Sladký život jednoho z nejmladších milionářů na Floridě. Tarek Naemo podniká v nemovitostech a kryptoměnách.Sexy postava, luxusní nákupy a vrtulník. Tohle ještě patří k těm nejméně provokativním fotkám na profilu Rich Kids of Internet.Sasha Sobhani je jedním z nejvlivnějších influencerů v Íránu. Když jsou kvůli koronaviru restaurace zavřené, píše...+ 11 fotek+ 12 fotek

Bohatá děcka na Internetu - tak zní název úspěšného instagramového účtu, který zobrazuje luxusní život zlaté mládeže. Modelky, podnikatelé a potomci miliardářů tu ukazují své pohádkové kratochvíle, které na většinu lidí působí jako rudý hadr na býka.

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 02. 2021 10:48

Těžká životní dilemata, jako zda si koupit Lamborghini nebo Ferrari. Výlety v pyžamech luxusními privátními letadly. Pravé šampaňské a kaviár ke snídani. To všechno jsou momentky ze života zlaté mládeže, které můžete na instagramovém účtu Rich Kids of The Internet vidět denně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Rich Kids Of The Internet (@rkoi)

Instagram plný luxusu

Instagramový účet, který se dá přeložit jako Bohaté děti na Internetu, založil před lety ve svém pokoji mladíček James Ison. A ukázalo se to jako výborný nápad. Mladí boháči mu dnes totiž za zveřejňování svých vlastních fotek na jeho Instagramu ještě platí, uvedl server Idnes.cz.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Rich Kids Of The Internet (@rkoi)

Výborný podnikatelský nápad

Zpočátku přitom vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že se z původní kratochvíle vyklube výdělečný byznys. James Ison prostě zveřejňoval fotky, které mu jen připadaly zajímavé. Záhy ho však oslovili dva Newyorčané, kteří dělali to samé.

Všichni tři spojili své síly a začali od pracháčů inkasovat v přepočtu téměř padesát tisíc korun jen za to, že zveřejní jejich fotky. Mít snímky na účtu Rich Kids of The Internet se od té doby stalo jakýmsi poznávacím znamením lidí, kteří jsou prostě v balíku a chtějí, aby jejich fotky viděl celý svět. Podívejte se i vy...

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články