Nejvýraznější páry z Českého slavíka: Pánové oblékli sametová saka, dámy je doplnily flitry a peřím

Nejvýraznější páry z Českého slavíka: Pánové oblékli sametová saka, dámy je doplnily flitry a peřím
Zdroj: Herminapress/Renata Bušková/koláž Lifee
Kombinací černé s bílou nikdy nic nezkazíte. Vědí to i Lucie Bílá s Radkem Filipim, kteří byli sladěni do nejmenšího detailu. Zlatá slavice oblékla šaty české značky Poner.Krásnou modrou róbu vynesla modelka Natálie Kotková. Její přítel, frontman skupiny Slza Petr Lexa, zůstal věrný černé barvě včetně trička pod sakem.Do sametu a peří se oblékli manželé Vémolovi. Leliným šatům nechyběl nemravně hluboký výstřih a nekonečný rozparek. Jednoduché, ale nádherně modré šaty oblékla Veronika Arichteva. Manžel Biser se, stejně jako Lexa, oblékl od hlavy k patě do černé. Jediné, co by mohl u svého outfitu vyměnit, by byl světlý kapesníček v klopě. Kdyby měl modrý, ladil by s manželkou.+ 14 fotek+ 15 fotek

Český slavík má za sebou jubilejní 60. ročník, na kterém nechyběla celá řada hvězd, a to nejen z hudebního průmyslu. Vzhledem k tomu, že galavečer je i módní událostí, podívejte se, jak slavné české páry sladily outfity. Líbí se vám více lehce extravagantní kreace rapperky Sharloty s manželem, nebo spíše uhlazená elegance Lucie Bílé a Radka Filipiho?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 14. 11. 2022 12:55

Vyrazit do společnosti s partnerem si žádá důkladnou přípravu, pokud spolu chcete ladit. Na předávání cen Český slavík se slavné páry ukázaly jak v elegantních modelech, tak zde nebyla nouze o extravaganci, ovšem doladěnou do posledního detailu.

Rapperka Sharlota v latexu

Vynést latexové šaty chce odvahu, která rozhodně nechybí rapperce Sharlotě. Ta oblékla tělo obepínající model od české návrhářky Debbie Brown, který nešlo přehlédnout. Její manžel Lukáš pak zvolil černý model, který doladil teniskami v barvě Sharlotiných šatů, a zároveň měl část bundy z červeného latexu. Jak vidno, hudební pár přípravu na akci rozhodně nepodcenil. 

Černo-bílí Lucie Bílá a Radek Filipi

Zlatá slavice Lucie Bílá v poslední době ustoupila od své typické černé a do svého šatníku vpustila mnohem více barev. Bílé šaty značky Poner ozdobila výraznými perlami a vypadala báječně. Její partner Radek Filipi oblékl smoking, čímž se sladili do nesmrtelné černobílé kombinace. 

Pánský styl v podání Zuzany Ledecké

Dámy se většinou na galavečery tohoto typu oblékají do šatů, ale nic nezkazí ani pánským stylem. Ten zvolila manželka zpěváka a skladatele Janka Ledeckého Zuzana. Široké kalhoty dopnila oversize košilí, lehce zdobeným sakem a vše podtrhla lesklými polobotkami.

Částečně se do pánského stylizovala i modelka Simona Krainová díky saku, ke kterému přidala i kravatu, ovšem bez košile. Ač by se k tomuto vršku hodily spíše kalhoty, blonďatá kráska zvolila dlouhou sukni, jež je aktuálně velice trendy.

Jak to slušelo slavným párům na Slavíkovi, se podívejte do naší fotogalerie. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články