Perly, boa, podpatky i nalakované nehty: Tihle slavní muži rádi sáhnou do ženského šatníku

7 slavných mužů, kteří se nebojí obléct ženské modely: Prsteny, perlami a podpatky to u nich teprve začíná
Zdroj: Showpix/Koláž Lifee.cz
Herec Jared Leto se toho opravdu nebojí. Výrazné obleky jsou jeho velkou vášní. V jednoduchém černém smokingu ho jen tak neuvidíte. Mnohem raději dává přednost pestřejším barvám. Pokud zvolí oblek méně nápadných barev, vždy celý outfit doplní alespoň nevšedními botami. + 21 fotek+ 22 fotek

Že jsou prsteny, náušnice, laky na nehty a hluboké výstřihy výhradou žen? Omyl. Tito slavní muži si o striktním genderovém oblékání myslí své a nebojí se ve společnosti ukázat i ve skutečně odvážných modelech.

Dana Klementová
Dana Klementová 15. 07. 2022 08:00

Když si žena obleče pánskou mikinu, kravatu či oversized pánské sako, nikomu na tom nepřijde nic zvláštního a milovnic pánského stylu je i v šoubyznyse spousta. Opačně to ovšem tak lehce přijímáno není.

Když si muž vezme růžové oblečení, nalakuje si nehty nebo vsadí na vyšší podpatky, většinou je z toho značné pozdvižení. Tito slavní pánové ale na řeči druhých příliš nedají a nosí zkrátka to, co se jim líbí. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Billy Porter (@theebillyporter)

Slavní muži v dámských modelech

Jedním z těch, kdo se nebojí obléct boty na podpatku, hluboký výstřih, volánky či růžovou barvu, je americký zpěvák a herec Jared Leto (30). Muž, který je charakteristický svým plnovousem, dlouhými vlasy a uhrančivýma modrýma očima, se může pyšnit skutečně výstředním šatníkem. Nejvíce typické jsou pro něj zejména barevné obleky s výšivkami, huňaté kožichy a boty na podpatku

Stejně tak našel zálibu ve špercích i zpěvák a skladatel Harry Styles (28), který se rovněž nezdráhá vyjít do společnosti s perlami na krku i v uších, v průhledné košili s volánky a v podpatcích. Sako nosí na nahém těle běžně a boa je součástí jeho šatníku jak na společenské události, tak i na koncerty. Velký rozruch způsobil v roce 2020, kdy nafotil módní fotky pro časopis Vogue a na nich oblékl dámské šaty. Tehdy se ho zastala i jeho maminka, která v pořadu Lorraine pronesla: "Možná to mám trochu na svědomí, protože jsem se s dětmi vždycky ráda parádila, když byly malé. Harryho sestra to nenáviděla, ale jeho to bavilo." Na tom, že její syn rád občas vynese nějaké ženské prvky, nevidí nic špatného.

Pokud byste navíc chtěli jedinečný módní styl tohoto zpěváka vidět na vlastní oči, právě dnes, tedy patnáctého července, Harry Styles vystoupí v pražské O2 areně a zaručeně to bude nezapomenutelná podívaná. 

V dámských modelech našel zálibu také výstřední americký herec a zpěvák Billy Porter (52). Tomu by úchvatné a detailně propracované róby, ve kterých se na červeném koberci pravidelně objevuje, mohla závidět kdejaká žena. Jakmile se totiž někde Billy Porter ukáže, vždy je to jedinečná podívaná. Nebojí se vzít si na sebe pompézní dámské šaty, modely sytě růžové barvy, náhrdelníky, lodičky či dokonce blyštivé obepnuté overaly. Že celý outfit doplní ještě o nápadné líčení je zřejmě jasné. 

Vynechat rozhodně nesmíme ani herce, scenáristu a komika Donalda Glovera (38). I pro něho se stala móda životní vášní. Ne snad, že by nosil tak pompézní modely, jako například Billy Porter, ale v klasickém černém obleku ho opravdu neuvidíte. Mnohem raději dává přednost barevnějších a poutavějším kouskům, které jsou často zdobeny výšivkami či květinami

A v neposlední řadě nám v našem výčtu odvážných mužů nesmí chybět herec a model Nico Tortorella (33), neboť právě i jeho módní styl lze nazvat lehce zvráceným. Nepředstavuje pro něj totiž žádný problém, aby se na červeném koberci objevil v síťovaném tílku, dámském bílém topu, černé sukni či s řetězy na krku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Irama (@irama.plume)

Doplňků není nikdy dost

Kromě výstředních outfitů si mnoho mužů potrpí také na nejrůznější módní doplňky. Například italského zpěváka Iramu (26) bez náušnic, řetízků a prstenů neuvidítemladý herec Timothée Chalamet (26) je nošením výraznějších řetízků a náramků proslulý. Čas od času své outfity navíc ještě doplní o trendy sluneční brýle

To, jak se tito slavní muži extravagance skutečně nebojí, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články