Hit léta 2022: Sandálky na klínku či podpatku opticky prodlouží nohy a lze je kombinovat prakticky s čímkoliv

Hit léta 2022: Sandálky na klínku či podpatku opticky prodlouží nohy a lze je kombinovat prakticky s čímkoliv
Zdroj: Redakce Lifee.cz
Smyslné červené sandály na podpatku. Luciano Barachini, Corso Roma, Fashion Arena Prague Outlet, 3237 KčBéžové sandály na klínku s ozdobnou mašlí. Loretta by Loretta, Corso Roma, Fashion Arena Prague Outlet, 1645 KčPudrovo-růžové lodičky na vysokém podpatku se zlatým zdobením. Elisabetta Franchi, GUESS BY MARCIANO/PINKO, Fashion Arena Prague Outlet, 2370 KčElegantní bílé sandálky. Mango, Fashion Arena Prague Outlet, 599 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Sandály a léto patří neodmyslitelně k sobě. Dejte šanci těm na klínku, které opticky prodlouží nohy a zároveň nabízejí větší komfort než vysoké podpatky. Prozradíme vám, které byste si letos rozhodně měla pořídit, abyste držela krok s módními trendy.

Dana Klementová
Dana Klementová 28. 05. 2022 14:30

Vybrat vhodnou letní obuv, která by se snadno kombinovala, vypadala dobře, a navíc byla pohodlná, je někdy náročné. A i když to tak na první pohled nevypadá, dámské letní sandálky na klínku všechny tyto požadavky splňují. 

Opticky delší nohy díky sandálům na podpatku

Sandálky na vyšším podpatku se řadí mezi nejelegantnější boty vůbec. Navíc je lze snadno kombinovat s džínami, sukní i šortkami a můžete je bez obav obout do práce, na nákup i na romantickou večeři. 

Jestliže nejsou vysoké podpatky nic pro vás, dejte přednost sandálům na nižším podpatku či klínku. Ty bývají zpravidla o něco pohodlnější, takže je můžete nosit prakticky celé léto. Sandály na podpatku či klínku mají také tu výhodu, že dokáží opticky prodloužit a zeštíhlit nohy, což ocení především dámy se silnějšími lýtky.

@lifee.cz ♬ Such a Whore (Baddest Remix) - JVLA

Trendy sandálky na klínku pro léto 2022

Letošní léto bude fandit výraznějším sytým barvám. Pokud si navíc pořídíte sytě žluté, červené či fialové sandály na podpatku, stačí k nim obléct jednoduché šaty a originální outfit máte hotový.

Chybu ovšem neuděláte ani s neutrálními černými, bílými či béžovými sandály, jež vám v botníku vydrží řadu let. 

Při výběru dávejte přednost kvalitním koženým sandálům, ve kterých se vám bude chodit daleko pohodlněji, a i přes vyšší pořizovací cenu s nimi budete velmi spokojené. 

Jestliže hledáte inspiraci na trendy letní sandálky na podpatku či klínku, můžete si prohlédnout naši fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články