Letní pantofle k bazénu i na pláž: Roku 2022 dominují syté barvy, transparentní materiály a kovové ozdoby

Letní pantofle k bazénu i na pláž: Roku 2022 dominují syté barvy, transparentní materiály a kovové ozdoby
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/koláž Lifee.cz
Modré proplétané pantofle. Erika FASHION, 460 KčBílé pantofle s řetízkem. Erika FASHION, 560 KčBílé vzorované pantofle. Erika FASHION, 560 KčSvětle růžové pantofle s transparentním páskem. Erika FASHION, 510 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Období dovolených u moře se nezadržitelně blíží, a tak pomalu nastává čas popřemýšlet, jaké boty si s sebou přibalit na cesty. Vedle tenisek a sandálů by to měly být určitě letní pantofle. Jaké budou letos nejvíce in?

Dana Klementová
Dana Klementová 19. 05. 2022 09:00

Pantofle se bezpochyby řadí mezi must-have kousky letního botníku. Jaké byste si neměli zapomenout přibalit na dovolenou u moře? 

Jak vybrat pantofle na letní dovolenou?

Na dlouhé procházky v teniskách, na večeři v lodičkách, do obchodu v sandálech a k bazénu či na pláž v pantoflích. Které ovšem zvolit, abyste je během dovolené skutečně využila, a navíc byla in? 

Kromě toho, že by vám pantofle měly na noze dokonale sedět, měly by být také lehké. Všechny ženy totiž moc dobře vědí, jak náročné je dodržet povolený váhový limit zavazadla při cestách letadlem. 

Pokud navíc nemáte možnost si s sebou na dovolenou vzít desatero bot, vsaďte na takové pantofle, které se budou hodit nejen k plavkám, ale i k šatům či kalhotám, abyste je mohla využít co možná nejvíce. 

Myslete také na to, že vsadit na semišové či látkové pantofle nemusí být nejšťastnější volba. Dejte raději přednost pantoflím z otíratelného materiálu

Inspirace na trendy pantofle pro léto 2022

Kromě tradičních sportovních pantoflí, na které ženy sázely dlouhá léta, jsou poslední sezony v kurzu také elegantní pantofle nejrůznějších barev, jež můžete jednoduše zkombinovat se šortkami i sukní. Hitem letošního léta pak budou především syté odstíny, kovové ozdoby a transparentní materiály

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články