10 trendy letních šatů, ze kterých si vyberou ženy všech velikostí: Tyto modely stojí do 800 korun

10 trendy letních šatů, ze kterých si vyberou ženy všech velikostí: Tyto modely stojí do 800 korun
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/koláž Lifee.cz
Světle modré košilové šaty na knoflíky. Erika FASHION, 590 KčTmavě žluté šaty s výstřihem do V. H&M, 599 KčTmavě růžové šaty s plisovanou sukní. Erika FASHION, 710 KčKrátké bavlněné bleděmodré šaty. H&M, 599 Kč+ 6 fotek+ 7 fotek

Ráda byste obměnila letní šatník, ale nechcete do nákupů investovat zbytečně moc peněz? Nevěste hlavu! Na českých e-shopech jsou k sehnání i trendy letní šaty do 800 Kč. Stačí si vybrat.

Dana Klementová
Dana Klementová 10. 05. 2022 09:00

Hezké a kvalitní módní kousky nemusejí být nutně drahé. Vybrali jsme proto pro vás 10 trendy letních šatů, se kterými zazáříte i bez větších investic.

Trendy šaty pro léto 2022 do 800 Kč

Hitem letošního léta budou především zavinovací, midi, košilové či baby doll šaty. Chybu však neuděláte ani s mini šaty nebo strečovými šaty. Na zavinovací, košilové či baby doll šaty by pak měly vsadit především ženy s postavou ve tvaru přesýpacích hodin a postavou ve tvaru hrušky. Naopak pro ženy s postavou jablka jsou ideální rovné šaty, které jsou trendy již mnoho let a z módy jen tak nevyjdou.

Co se týče designu, kromě tradičního květinového vzoru, který je obzvlášť vhodný pro ženy s obdélníkovou postavou, neboť podtrhne jejich ženskost, budou in retro geometrické tvary a výrazné barvy.

Pokud chcete být letošní léto skutečně za hvězdu, dejte šanci výrazně žlutým, oranžovým či růžovým barvám, a především takzvané Bottega Green, která je velmi aktuální.

Inspirace na letní šaty za pár korun

Dámy, jestliže tedy hledáte inspiraci na stylové letní šaty, se kterými v davu zaručeně vyniknete, ale přitom za ně nechcete utrácet zbytečně moc peněz, prohlédněte si naši fotogalerii. Čeká tam na vás mnoho inspirace. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články