Módní policie ze Slavíka: Slavnostnímu večeru dominovaly průsvitné látky a peří, Bendig vynesl originální vlečku

Móda z Českého slavíka 2022: Večeru dominovaly průsvitné látky a peří, Jan Bendig vynesl originální vlečku
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Zlatá slavice Lucie Bílá v bílém. Šaty byly zdobené peříčky, dlouhou vlečkou a k tomu zpěvačka přidala velké množství šperků. Doprovod jí samozřejmě dělal její partner Radek Filipi. V bílém přišla i Lucie Vondráčková. Hluboký výstřih vyplnila zářivými šperky. V černém modelu se na červeném koberci objevila čerstvě dvojnásobná maminka Jitka Boho. + 44 fotek+ 45 fotek

Slavičí voliéra se opět rozezněla a s ní se pod světly reflektorů objevily také nápadité modely, v nichž celebrity dorazily na červený koberec. Zatímco vítězka ankety Český slavík Lucie Bílá se kompletně zahalila do bílé barvy a perel, zpěvák Jan Bendig vsadil na fialovou, podobně jako moderátorka večera Tereza Pergnerová.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 11. 2022 09:57

Lucie Bílá zazářila v šatech z dílny návrhářského dua Poner, které svými rukávy evokovaly ptačí peří. Nebyla sama, protože do bílého kompletu - ač ve formě kostýmku - se zahalila také zpěvačka Lucie Vondráčková. Ta doplnila na první pohled pánský oblek zdobnou bižuterií, která se třpytila už na dálku.

Eva Burešová vynesla celou zahradu

Naprostým opakem zmiňovaných Slavic byla zpěvačka a herečka Eva Burešová, která letos získala bronz. Přišla v černo-zelené róbě s dlouhou vlečkou, která připomínala paví peří, a nezapomněla ani na černé rukavice. Komplet, který do slavičí voliéry jednoznačně patří, na sociálních sítích svého partnera Přemka Forejta trefně komentuje tak, že zahradu vzala do Fóra Karlín pro jistotu s sebou. Návrhářkou jejích opeřených šatů je Martina Pipková Loudová.

Jan Bendig využil tváří vítězů Slavíka

O pořádný rozruch se postaral zpěvák Jan Bendig, který oblékl fialový kostýmek s dlouhou vlečkou a netypickým potiskem. „Outfit mi ušila mladá návrhářka Debbie Brown, která se nebojí experimentovat. Na tomhle se opravdu vyřádila, protože jsou na něm tváře všech, kteří kdy vyhráli Slavíka. Je tam Lucie Bílá, velká podobizna Karla Gotta a měla by to být pocta k 60 letům Slavíka," popsal Bendig svůj outfit webu Lifee.cz.

Bendigův kostýmek s potiskem půjde do dražby

„Říkal jsem si, že budu jiný, než všichni ostatní," vysvětluje mladý zpěvák svůj záměr. Jasné je podle něj také to, jaký osud jeho kostýmek čeká. „Přemýšlíme, že to vydražíme. Existují k tomu také šaty, proto jsme si říkali, že by bylo hezké to povýšit. Já už bych si to nikdy znovu nevzal na sebe, chápete? Je to unikát," zamýšlí se Bendig a módní návrhářka s ním souhlasí.

Musíme sehnat nějakou super sexy slečnu, která by tento model vynesla pro dobrou věc," shodují se. Váhat přitom ve věci koupě nemusí ani jedno pohlaví. Dá se říct, že je to pro muže i pro ženu," přemítá Jan Bendig.

Rudý latex a kombiné z wrestlingu

V rudou dračici se pro slavnostní večer proměnila mladá zpěvačka Žofie Dařbujánová, která top svého outfitu zakoupila v USA a jedná se o součást kombinézy na wrestling. Na červenou barvu ostatně ten večer vsadila také raperka Sharlota. Ta se pro změnu kompletně zahalila do rudého latexu, který v outfitu nápaditě využil také její doprovod.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články