Marek Ztracený před obhajobou Českého slavíka: Jsem napnutý. Nechci zklamat své blízké

Marek Ztracený před obhajobou Českého slavíka: Jsem napnutý. Nechci zklamat své blízké
Zdroj: Herminapress
Marek Ztracený nahradil na přední příčce Českého slavíka Karla Gotta.Letos se na pódiu představí po boku Petra Jandy nebo Aleše Hámy.Letošní tvůrčí tým Českého slavíka: Ondřej Sokol, Aleš Háma a Tereza KerndlováKreativní producent a režisér Pepe Majetský představuje veřejnosti letošní České slavíky.+ 6 fotek+ 7 fotek

Už v sobotu večer odvysílá TV Nova přímý přenos z předávání prestižních cen Český slavík. Aktuální vítěz ankety popularity českých zpěváků Marek Ztracený, který v čele nahradil Karla Gotta, není před slavnostním večerem zvlášť nervózní, jisté obavy ale má. Cenu by přál skupině Kabát a také Lucii Bílé, kteří se na předních příčkách umisťují už řadu let.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 11. 2022 16:10

Loňské vítězství v Českém slavíku považuje Marek Ztracený za důležité především pro svůj fanklub, který jej dlouhodobě podporuje. Nemá proto pocit, že by měl pozici v čele ankety, kde nahradil Karla Gotta, obhajovat.

Obhájí Marek Ztracený Českého slavíka?

Obhajoba je jiný pocit. Nejsem nervózní, ale cítím větší napětí, protože to možná spíš víc čeká mé okolí. Všichni chodí, plácaj mě po ramenou a ptají se, jestli mám připravenou řeč. Nechci je zklamat," uvedl Marek Ztracený pro TV Nova, „na přímý přenos se těším, zkoušky jsou vzrušující a jsem rád součástí Českého slavíka."

Soutěž si podle Ztraceného i nadále zachovává lesk a emoce, kteréžto si její fanoušci zaslouží. „Mám hrozně rád Českého slavíka a vážím si ho, protože se to týká fanoušků. Lidi hlasují a oni mi posílají tu cenu. Když si představím to množství lidí, co hlasovalo, tak si představuju ten dav, který mi tu cenu posílá," popisuje zpěvák. Zároveň odmítá, že by trofej mezi muzikanty ztratila na důležitosti. „Nic nemá víc vypovídající hodnotu než tato anketa," míní zpěvák.

Marek Ztracený přeje cenu Kabátům a Lucii Bílé

Oblíbený zpěvák, který v posledních letech proslul spoluprací s Karlem Gottem, Hanou Zagorovou nebo Leošem Marešem, přeje vítězství kolegům, kteří si jej podle jeho soudu zaslouží. „Slavíka bych přál hodně lidem, třeba Kabátům, Lucce Bílé, které mám rád. A kdyby šel vrátit čas, tak jsou tu i jiní adepti," dodává horký favorit na vítězství.

Obhájí Ztracený prestižní titul Český slavík? A které další hvězdy naší hudební scény budou oceněny? Sledujte v sobotu večer od 20.20 TV Nova.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články