10 osobností, které umí Čechy rozesmát: Pobaví vás spíše Leoš Mareš, Nikol Štíbrová, nebo Štěpán Kozub?

10 osobností, které umí Čechy rozesmát: Pobaví vás spíše Leoš Mareš, Nikol Štíbrová, nebo Štěpán Kozub?
Zdroj: Herminapress
Herec Štěpán Kozub je součástí ostravské skupiny herců, která si říká Tři tygři. Štěpán zároveň působí jako umělecký ředitel ostravského divadla Mír.Zpěvačka Bára Poláková nás svého času bavila vtipnými písněmi, kterým vévodily songy Nafrněná nebo Kráva.  Herečka Iva Pazderková se u diváků zapsala díky svým vtipným stand-upům, ve kterých vystupovala jako "blbá blondýna".Stand-up komička Adéla Elbel je zároveň překladatelkou z nizozemštiny. Ve svých stand-upech většinou hodnotí muže a své vztahy s nimi.+ 6 fotek+ 7 fotek

Mezi známými osobnostmi vynikají ty, které nás umí pobavit a rozesmát. Potom je jedno, jestli k tomu využijí formu stand-up show, domácího videa, nebo sociálních sítí. S železnou pravidelností nám už několik let namáhá bránici supervtipná herečka Nikol Štíbrová nebo moderátor Leoš Mareš ve svém ranním vysílání.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 26. 05. 2022 08:00

Nově ovšem Leošovi šlape na paty objev z Bohumína, herec Štěpán Kozub. Toho si Leoš dokonce nedávno přizval do své monstrózní show a nutno zmínit, že herec se divákům opravdu postaral o nevšední zážitek. Štěpán Kozub bude na konci prosince také prvním českým komikem, kterému se podařilo vyprodat 02 arenu.

Štěpán Kozub (26)

Herec Štěpán Kozub na sebe upozornil během pandemie covidu, kdy ostravské divadlo Mír začalo na platformě YouTube vysílat živě improvizované skeče skupiny herců, která si říká Tři tygři. Štěpán diváky spolehlivě odbourává svým věrným imitováním Pražáků, ale také Ostraváků.

Před dvěma lety se také stal otcem holčičky Anežky, ovšem jeho cesta k srdci manželky Báry nebyla jednoduchá. Prozradil to v oblíbené talkshow Sedm pádů Honzy Dědka. Poznal ji totiž už na škole. „Byla baletka a byla vždycky krásná, říkal jsem si, že nemám šanci. A myslel jsem si, že je lesba,” vzpomínal Kozub.

„Nosila obrovské kanady, roztrhané silonky, buřinku, měla krátké vlasy, nosila černé rtěnky a byla taková temná a mě to hrozně přitahovalo. Vyzvídal jsem od kamarádek, jak to má s orientací,” pobavil Štěpán, který se zde později vytasil také s historkou, jak poznal svého tchána Laďu nebo co se dělo během jejich první společné noci.

Nikol Štíbrová (35)

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Herečka Nikol Leitgeb, za svobodna Štíbrová, na sebe upozornila v supervtipném triu kamarádek 3v1. Společně s herečkou Veronikou Arichtevou a zpěvačkou Martinou Pártlovou svého času točily vtipná videa, ve kterých si braly na paškál hokejisty, maminy, Čechy na dovolené, ale hlavně samy sebe.

Teď se Nikol přesunula hlavně na Instagram, kde své fanoušky denně zásobuje veselými příhodami se svými syny - staršímu nikdo neřekne jinak než Radovan, ačkoli se jmenuje Mathias, a mladšímu zase Mauglí, který se ve skutečnosti jmenuje Tobias.

Leoš Mareš (46)

Stálicí mezi českými baviči je bezpochyby také moderátor Leoš Mareš, kterého k dnešnímu dni na Instagramu sleduje 1, 1 milionu lidí. Není se čemu divit, Leoš se za téměř třicet let v showbyznysu vypracoval v jednoho z nejlépe placených umělců v Česku.

Lidé ho milují pro jeho pohotový humor, a také charisma, které nabírá na intenzitě s přibývajícími roky. V posledních dnech také profil na sociální síti plní rozkošnými snímky se svou novorozenou dcerkou Alex. Leoš zkrátka dobře ví, jak zapůsobit na citlivou stránku žen ohledně malých miminek a jejich tatínků.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články