Influencerka Nikol Štíbrová: Odhalila tajemství svých hustých vlasů a zkritizovala modelky na Instagramu

Influencerka Nikol Štíbrová: Odhalila tajemství svých hustých vlasů a zkritizovala modelky na Instagramu
Zdroj: Se souhlasem HIPP
Herečku Nikol Štíbrovou sleduje na Instagramu neskutečných 651 tisíc lidí.Ona sama říká, že to bude kvůli tomu, že se prezentuje jako normální holka. Retušované modelky už baví málokoho. Manžel Nikol Petr Leitgeb se synem Tobiasem, kterému rodiče přezdívají Mauglí.Herečka Nikol Štíbrová otevřeně přiznává, že její dva synové po sobě dědí oblečení. Díky tomu prý její rodina snižuje ekologickou zátěž planety.+ 3 fotky+ 4 fotky

Herečka a influencerka Nikol Leitgeb (35), za svobodna Štíbrová, fascinuje na sociálních sítích více než 650 tisíc fanoušků. Především ženy na ní obdivují husté blond vlasy, dlouhé nohy a v neposlední řadě osobitý šarm. Supervtipná blondýnka se pro Lifee.cz rozpovídala o tom, zda má nějaký tajný tip na hustou hřívu a proč si nechce na sociálních sítích retušovat fotky.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 04. 2022 16:30

Trio Martina Pártlová, Nikol Leitgeb a Veronika Arichteva před lety okouzlilo fanoušky vtipnými skeči, ve kterých děvčata parodovala například nejčastější hlášky Čechů. Přirozené a spontánní herečky vedou v podobném stylu také své instagramové účty. Nedávno například Nikol s Martinou pobavily upřímnými fotkami z dovolené u moře.

„Opravdu se tam nechceme retušovat nebo o sobě vytvářet nějaké iluze. Takhle prostě vypadáme a takové jsme. Možná to lidem připadá sympatické právě díky tomu," přemýšlí Nikol v rozhovoru pro Lifee.cz.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Nikol Štíbrová: Holky se rády podívají na normální tělo

Jasně, že se všichni srovnáváme s ostatními, ale upřímně - není v pořádku sledovat neustále všechny ty dokonalé postavy. Navíc ani ony nejsou dokonalé, upravují se. Člověk z toho má potom akorát depku," myslí si herečka a odhaluje, co stojí za její obří popularitou: Holky, které mají normální postavu, prostě rády koukají na holky, které ji mají také."

Mezi poznávací znamení Nikol Štíbrové bezpochyby patří husté blond vlasy, které jí většina žen závidí. Herečka to sice bere jako lichotku, ale zároveň říká, že v tom není třeba hledat žádná kouzlaVlasy mi teď po porodu třeba hodně vypadaly. Jinak k tomu nemám víc co říct. Mám to asi dané geneticky," krčí rameny.

Synové Nikol Štíbrové dostali kštici do vínku

Po mně ty vlasy zdědili moji kluci. Oba byli vlasatí, když se narodili, a zůstalo jim to," poukazuje dvojnásobná máma, která se za dokonalou rozhodně nepovažuje, „občas bych si třeba přála méně vlasů, ale člověk vždycky chce to, co nemá. Opravdu na to nemám žádnou fintu, potřebovala bych spíš vědět, jak je zkrotit. Prostě mi to takhle rosteTo máte stejné jako s pletí. Asi to tak máme od narození zapsané."

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články