Herečka Anna Kadeřávková prozradila tip na nepoddajné vlasy: Tajemství spočívá ve správném kartáčování

Herečka Anna Kadeřávková prozradila tip na nepoddajné vlasy: Tajemství spočívá ve správném kartáčování
Zdroj: Se souhlasem Wandal Production Známí neznámí
Herečka Anna Kadeřávková se na tiskovou konferenci před premiérou nového filmu připravovala v kadeřnictví v centru Prahy. Dlouhé blond vlasy si nechala natočit a posléze volně splynout na stranu. Pro večerní premiéru potom zvolila jiný účes i šaty. Herečka si potrpí na přirozenost, kterou vyznává také při líčení.Sympatická Anna Kadeřávková webu Lifee.cz také prozradila, že je čerstvě zamilovaná.+ 6 fotek+ 7 fotek

Hvězda filmu Známí neznámí, influencerka Anna Kadeřávková, se pyšní dlouhými blond vlasy. Jednoduché to ale v péči o ně rozhodně nemá a velmi snadno se jí zacuchávají. Webu Lifee.cz mimo jiné prozradila trik, jak se s nepoddajnými vlasy vypořádat.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 29. 03. 2022 08:00

Herečku Annu Kadeřávkovou (24) jsme zastihli v kadeřnickém salonu Franck Provost, kde se chystala na tiskovou konferenci před premiérou nového filmu Známí neznámí. V něm si zahrála pubertální dceru Kláry Issové a Tomáše Maštalíra.

Anna Kadeřávková má trik na nepoddajné vlasy

Měla jsem jasnou představu o tom, jak bych na tiskové konferenci a večerní premiéře chtěla vypadat. Premiéry si většinou užívám a v hlavě si předem vizualizuji, kam bych svůj look chtěla směřovat," popisuje Anička, které na večerní akci mimořádně záleželo také proto, že na ní oficiálně představila svého nového přítele, nejslavnějšího slovenského youtubera GoGa.

„Vlasy si barvím a zrovna včera jsem byla u kadeřnice. Mým cílem je barva, která bude působit velmi přirozeně," vysvětluje blondýnka, která sází na image křehké a něžné princezny. Obecně ráda zůstávám taková, jaká jsem. Jen se snažím podtrhnout to nejhezčí," zdůrazňuje.

Anička Kadeřávková má také tajný trik, jak zkrotit neposlušné vlasy, které se rády zacuchávají. Když jsem ve sprše a myji si vlasy, tak si je musím kartáčovat už v okamžiku, kdy je na nich kondicionér. Jinak bych je nerozčesala," prozradila herečka.

Pleť Anna Kadeřávková vždy dokonale odličuje

Také v péči o pleť zastává Anna Kadeřávková jednoduchost. Základem je podle ní dobrý pitný režim a také pravidelné večerní odličování. V tomto ohledu je velmi nekompromisní a nedokáže si představit jít spát s make-upem.

Hvězda Ulice Anna Kadeřávková chce být vidět

Herečka, kterou na Instagramu sleduje úctyhodných 320 tisíc lidí, má o své budoucnosti jasnou představu. Chce se častěji objevovat před kamerou a aktuálně má před sebou nový seriál. Dříve jsme ji mohli vídat například v Ulici. „Divadlo mě nikdy moc nelákalo. Na konzervatoři jsme ho také hráli, ale nenašla jsem si k němu cestu. Film miluju a ten proces vzniku mě baví mnohem víc," svěřila se Kadeřávková. 

V novém filmu Známí neznámí hraje pubertální dceru Kláry Issové a Tomáše Maštalíra„Je to taková nezkrotná puberťačka, která má svoji hlavu a nesnáší mámu. Myslí si o ní, že je kráva. Naopak s tátou má celkem hezký vztah. Ač se může zpočátku zdát, že je nerozumná, tak na konci překvapí," láká herečka diváky do kin.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články