Herečka Anna Kadeřávková láskyplně pečuje o svého psíka: Má se lépe než mnohé ženy!

Herečka Anna Kadeřávková láskyplně pečuje o svého psíka: Má se lépe než mnohé ženy!
Zdroj: Herminapress
Herečka Anna Kadeřávková si pořídila pejska rasy pudl toy.Své fanoušky na sociálních sítích zásobuje fotkami pejska Caesara v roztomilých oblečcích.Pejsek Caesar se stal také zdrojem spekulací ohledně rasy. Anička Kadeřávková nám vysvětlila, že je to kvůli jeho netradičnímu sestřihu.Anna Kadeřávková se svým chlupatým parťákem.+ 5 fotek+ 6 fotek

Anna Kadeřávková (24) je nejen herečkou a influencerkou, ale také hrdou majitelkou pejska Caesara. Ten se často stává předmětem nejrůznějších spekulací - fanoušci řeší jeho rasu nebo to, zda se o něj herečka dobře stará. Webu Lifee.cz Anička prozradila tajemství Caesarova moderního sestřihu i to, jak často se svým mazlíčkem navštěvuje psí salón.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 03. 2022 08:00

Televizní diváci si mohou herečku Aničku Kadeřávkovou pamatovat jako Rózinu Maléřovou z nekonečného seriálu Ulice nebo princeznu Adélku ze štědrovečerní pohádky Kouzelník Žito. Aktivní je ale především na Instagramu, kde ji sleduje úctyhodných 320 tisíc lidí. Kromě spekulací o nové lásce její fanoušky baví především nápadité outfity, které herečka obléká, a také její roztomilý kudrnatý pejsek Caesar.

Anna Kadeřávková uvedla na pravou míru rasu svého psa

Toho si herečka pořídila ještě se svým bývalým přítelem, slovenským raperem Strapem. Jak Anička prozradila webu Lifee.cz, stará se o něj skoro jako o miminko. „Caesar je pudl toy. Lidé o jeho rase vedli sáhodlouhé debaty, proto to uvádím na pravou míru," líčí Anička.

Nechávám ho stříhat netradičně. U nás se pudlům spíše vyholují čumáky, zatímco já mu nechávám takový medvídkovský sestřih, co se dělá v Asii. Zřejmě proto spousta lidí nepozná, že je to pudl. Často se mě ptají, jestli je to nějaký kříženec," osvětluje Anička.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Kadeřávková (@annakaderavkova)

Pejsek Anny Kadeřávkové chodí pravidelně do salonu

Svému miláčkovi také věnuje patřičnou péči. Každých šest týdnů chodí do salonu, takže v podstatě častěji než já. Nemá to rád tak jako já, ale sluší mu to a je potom hezky načesaný," směje se Anička.

Srst jejího pejska si žádá speciální úpravu. Přes zimu mu nechávám chlupy trochu kratší, protože mu dávám oblečky, aby mu nebyla chladno. Je to i kvůli sněhu, který se mu jinak ošklivě nabaluje na kožich," vysvětluje herečka a influencerka.

Caesar už absolvoval výcvik v psím kempu

Svého pejska v minulosti dokonce vyslala na speciální třítýdenní pobyt v psím kempu se cvičitelem Matúšem Giackem. „Vybírali jsme pečlivě a věřím, že jsme zvolili nejvyšší možnou kvalitu. Budeme dostávat hlášení, fotky i videa,“ informovala tenkrát své fanoušky. Pejskovi se rozhodla dopřát výcvik proto, že „nechtěla mít doma malýho uštěkanýho lenocha, co si všechno vyprosí kňouráním“.

Když Anička Kadeřávková není doma, pejska sleduje a komunikuje s ním prostřednictvím kamery a telefonní aplikace.

Na roztomilého Caesara a jeho oblečky se podívejte v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články