10 inspirativních účesů Terezy Kostkové: Kterými úpravami vlasů šlape na paty hollywoodským star?

10 inspirativních účesů Terezy Kostkové: Kterými úpravami vlasů šlape na paty hollywoodským star?
Zdroj: Herminapress
Hladké účesy jsou v posledních letech velmi oblíbení. Tento hladký, vysoký culík navíc působí velmi mladistvě a lze ho bez obav zvolit i k elegantním outfitům, kterým dodá šmrnc.Tereza vypadá v těchto růžových šatech jako princezna. V kombinaci s elegantně vlnitými vlasy působí celý outfit vskutku skvěle. Levá polovina vlasů rafinovaně zastrčená za ucho navíc takticky poodkrývá Tereziny šperky a zdobení levého ramínka šatů. Sepnuté vlasy Tereze velmi sluší. Podobné účesy tak volí poměrně často. Tento s vyčesanou přední stranou vypadá velmi elegantně, a je tak jako stvořený pro všechny společenské události. Vlasy sepnuté do působivých drdolů s volně rozpuštěnými prameny vlasů okolo obličeje sluší téměř každé ženě. Pokud tedy hledáte efektní účes pro zvláštní příležitost, tento je naprosto ideální. + 6 fotek+ 7 fotek

Tereza Kostková (45) patří ke stálicím televizní obrazovky a divák si často klade otázku, zda sympatická brunetka nepřelstila čas. Zdá se totiž, že vůbec nestárne. Svůj půvab navíc dokáže perfektně podtrhnout rafinovanými účesy, které se nebojí střídat. Přinášíme vám přehled desítky těch vůbec nejpovedenějších. Inspirujete se?

Dana Klementová
Dana Klementová 27. 02. 2022 09:00

Herečka a moderátorka Tereza Kostková neoslňuje fanoušky pouze svým talentem, ale také nevšedním půvabem, vizáží a vrozenou elegancí. Pozornost si pak zaslouží i její vlasy. Na obrazovce je má vždy perfektně upravené a nebojí se experimentovat s účesy.

Tereza Kostková sází na klasiku i okázalé účesy

Dokázala to ostatně například v taneční soutěži StarDance, kterou od roku 2006 moderuje spolu s Markem Ebenem. Stejně jako výkony soutěžících a jejich kostýmy poutaly pozornost diváků i Tereziny róby a účesy. A rozhodně to nebyla nuda. Ač je pohledná herečka už dlouhá léta věrná jedné barvě vlasů, účesy s velkou chutí obměňuje.

Tedy alespoň na televizní obrazovce a při společenských událostech. To ji můžeme zastihnout s vlasy elegantně natočenými, vyčesanými do vysokého culíku či sepnutými do okázalého drdolu.

Přehled 10 nejpovedenějších účesů Terezy Kostkové si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články