Herečka Anna Kadeřávková je opět zamilovaná! Dlouho utajovaným přítelem se pochlubila na premiéře

Herečka Anna Kadeřávková je opět zamilovaná! Dlouho utajovaným přítelem se pochlubila na premiéře
Zdroj: Herminapress
Na slavnostní premiéře nového filmu Známí neznámí představila Anna Kadeřávková světu svého nového partnera.Tím je nejslavnější slovenský youtuber GoGo. O jejich vztahu se dlouho spekulovalo, teprve teď ale šel pár s pravdou ven.Herečka Anna Kadeřávková nám prozradila, že čas teď společně tráví převážně v Praze, občas si ale nenechají ujít ani návštěvu Bratislavy.Anně Kadeřávkové při premiéře záleželo na tom, aby vypadala perfektně. Není divu.+ 3 fotky+ 4 fotky

Herečka Anna Kadeřávková (24) oznámila koncem minulého roku rozchod se slovenským raperem Strapem (33). Dlouho se fanoušci na sociálních sítích dohadovali, zda za krachem jejich vztahu stojí někdo třetí. Kadeřávková nyní webu Lifee.cz potvrdila, že je zamilovaná a její nová láska opět pochází ze Slovenska. O koho jde a jak jim to spolu sluší?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 25. 03. 2022 09:00

Herečku Annu Kadeřávkovou sleduje na Instagramu neskutečných 320 tisíc fanoušků. Hodně televizních diváků si ji také pamatuje díky roli Róziny v seriálu Ulice. Poslední tři měsíce se všichni její obdivovatelé ne a ne shodnout ohledně totožnosti jejího nového přítele.

Anna Kadeřávková poprvé s přítelem

Jisté náznaky jim Anna posílala, a to skrze fotky z dovolené. Dosud ale nepotvrdila, o koho jde. Webu Lifee.cz nicméně ve čtvrtek dopoledne prozradila, že je šťastně zamilovaná - a známe také totožnost jejího partnera. Na jejich první společné fotografie se podívejte v naší fotogalerii.

„Opravdu mi dnes záleží na tom, aby mi to na premiéře slušelo. Bude to poprvé, co se s přítelem společně ukážeme na veřejnosti," prozradila Anna webu Lifee.cz během příprav na slavnostní premiéru filmu Známí neznámí.

Anna Kadeřávková má slabost pro slovenské muže

Je to pravda, zamilovala jsem se. Partner je Slovák, stejně jako můj předchozí přítel," naráží herečka na expartnera, slovenského rapera Strapa. Jejich rozchod podle zlých jazyků neprobíhal zrovna poklidně. Pohledná blondýnka ale naštěstí našla útěchu v náručí nového muže, nejznámějšího slovenského youtubera Daniela Sebastiana Štraucha alias GoGoManTV, známého také pod přezdívkou GoGo.

Na jejich první společné fotografie z premiéry filmu Známí neznámí se podívejte v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články