Bára se vrací do Ulice: Rodičům způsobí velký šok. Co budou muset pořádně rozdýchat?

Bára se vrací do Ulice: Rodičům způsobí velký šok. Co budou muset pořádně rozdýchat?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Takto vypadala Eliška Bašusová alias Bára Klímová předtím, než se ze seriálu Ulice na několik měsíců vytratila kvůli mateřské dovolené.Bára Klímová se po pauze vrací do seriálu Ulice.Brzo se ukáže, jak Bářin návrat otřese rodinou Klímových.I když rodina přijme Bářin návrat vřele, je tady jedno tajemství, které si přivezla z Bruselu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Herečka Eliška Bašusová, která byla několik měsíců na mateřské dovolené, se dnes v seriálu Ulice postará o velké překvapení. Zaskočení budou zejména rodiče její postavy Báry. Do poslední chvíle totiž netušili, že se vrátí. Jenže ne všechno dopadne dobře a tento krok vyvolá velkou bouři. Jaké tajemství si Bára přivezla z Bruselu?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 24. 03. 2022 10:41

Eliška Bašusová, která v nekonečném seriálu Ulice hraje Báru, končí pauzu vyplněnou mateřskými povinnostmi. „Byla jsem mimo asi osm měsíců a ten opravdický velký návrat k pravidelnému natáčení Ulice byl úžasný. Moc jsem se na to těšila. Je totiž fajn občas vypnout a být mezi lidmi,“ komentuje svůj návrat v materiálech pro novináře. Co všechno to způsobí v rodině Klímových? Na to se můžete podívat v dnešní epizodě seriálu Ulice, který odvysílá TV Nova v 18:25.

Bára a její vztah s Frantou

Bára loni řešila velké dilema. Na jedné straně stál začínající vztah s Frantou (Matyáš Valenta), na druhé pracovní nabídka z Bruselu. Bára se nějakou dobu nedokázala rozhodnout, pak ale dala přednost práci.

Nakonec to nedopadlo špatně, s Frantou udržovala vztah na dálku. Přes internet se vídali vždycky, když měli volnou chvilku, a tak si Bára mohla stáž v zahraničí prodloužit a naplno využít možnost, která už se nikdy nemusela zopakovat.

Bára způsobí v Ulici šok

Pokud jde o osobní setkání, Bára se s rodinou a Frantou viděla naposledy o Vánocích, když přiletěla domů na svátky. A byť tehdy všechno vypadalo dobře, teď se ukazuje, že před svými blízkými něco tají. „Bára se vrátí s velkým překvapením, které bude části rodiny velmi nemilé. Hned ze začátku bude mít velké problémy nejen v rodině, ale i s možným hledáním práce," prozrazuje Eliška Bašusová.

Co to může být a jak se to podepíše na vztazích v rodině? Prozradit zatím můžeme jen to, že vztah s Frantou nepoznamenalo ani dlouhé odloučení a teď v něm bude mít tolik potřebnou oporu.

Zdroje informací:

TV Nova: Seriál Ulice

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články