Těžké časy v Ulici: Gábina má rakovinu, jak se vyrovnává s touto závažnou nemocí?

Těžké časy v Ulici: Gábina má rakovinu, jak se vyrovnává s touto závažnou nemocí?
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Aneta Krejčíková jako Gábina Pumrová v seriálu Ulice. To byly ještě staré dobré časy.Gábina se chystala na první noc strávenou s Jirkou, ale intimnosti narušila nečekaná zpráva.Gábina se teď musí vyrovnat s rakovinou.Gábina podcenila preventivní prohlídky, bude její příklad mementem pro ostatní?+ 1 fotka+ 2 fotky

Gábina se potýkala se zdravotními problémy několik měsíců, ale návštěvu lékaře neustále odkládala kvůli obrovskému pracovnímu vytížení. To se jí vymstilo, když se v minulém týdnu dozvěděla zdrcující diagnózu, která převrátila život v seriálu Ulice vzhůru nohama.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 03. 2022 12:40

Gábina neřešila signály, které jí tělo dávalo už několik měsíců. Myslela si, že občasné bolesti břicha jsou jen ze stresu, a že zase zmizí, až to bude mít v práci volnější. K lékaři nešla, protože si na sebe nedokázala udělat čas, ačkoli se bolesti břicha ozývaly čím dál častěji a byly stále větší. Gábina je tlumila dostupnými analgetiky.

Co je vlastně s Gábinou a jak se vyrovná s tragickou zprávou? Na to a další dramatické situace se můžete podívat v seriálu Ulice každý všední den od 18:25 na TV Nova.

Co je s Gábinou?

Až když začala krvácet po sexu, dala na rady kolegyně Veroniky i kamarádky Karly a vypravila se ke svému gynekologovi. Události nabraly rychlý spád. Vyšetření odhalilo předrakovinové buňky, proto lékař Gábině doporučil, aby šla okamžitě na zákrok. A po výsledcích z histologie se uvidí, co dál. Lékařovo podezření se bohužel potvrdilo. Gábina má v těle poměrně velký zhoubný nádor, protože podcenila preventivní prohlídky.

Mirek plánuje svatbu, Magda se zdráhá

Menší svatba někde v přírodě, na hezkém místě, s rodiči a nejbližšími přáteli. To je to, co by Mirek chtěl s Magdou zažít. Zatímco on svatebními přípravami doslova žije, ona se tomuto tématu spíše vyhýbá nebo raději všechno odsouhlasí. Teď se její chování změní a přijde s návrhem, který Mirka dost překvapí. Není divu, že je mu to celé dost podezřelé.

Dan obětí vyděrače kvůli Angie

Dan má nervy na pochodu od chvíle, kdy jeho milovaná kočka Angie zmizela. Spolu se Sárou po ní všemožně pátrají, ale zatím bez úspěchu. Teď Dan konečně dostane zprávu, že Angie je na světě. Místo radosti mu to ale způsobí ještě větší trauma, protože zpráva je od vyděrače, který si řekne o docela velký balík peněz. Když jeho podmínky nesplní, Angie už možná nikdy neuvidí.

Bára je zpátky a má nečekané novinky

Bára odletěla do Bruselu na stáž před necelým rokem, teď je nečekaně zpátky. To samozřejmě vyvolá spoustu otazníků, zvláště když kolem svého příletu do Čech docela mlží. A navíc odkládá setkání s rodinou. Když ke shledání s rodiči a sourozenci konečně dojde, má po boku Frantu. Jakou novinku Bára oznámí rodině?

Karla se ocitá v prekérní situaci

Karla se od jisté doby vyhýbá Jakubovi, jenže ten si k ní cestu stejně najde. Když se mu to nepodaří přes společnou práci, zkusí to přes Věrku, které dává lekce tvůrčího psaní. Věrka pozve Jakuba ke Karle domů, aniž by tušila, co se stalo jen pár dnů před tím. Karlu tak dostane do poměrně prekérní situace. Jak se zachová Jakub?

Zdroje informací:

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články