Zuzana (23): Našla jsem si jako přítele gynekologa, teď se bojím, že je nás víc

žena
Zdroj: Freepik.com

Zuzana se dala dohromady se svým doktorem gynekologem. Nejdřív to nijak neřešila, naopak byl ráda, že vzhledem ke svým častým zdravotním potížím má doma lékaře. Jednou však zahlédla něco, co ji začalo trápit. Ustojí nakonec Zuzana povolání svého přítele?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 08. 2020 16:30

Musela jsem velmi často chodit na pravidelné gynekologické prohlídky kvůli vleklým zdravotním potížím, které přešly v chronické. Jednou mě to zase chytlo a tak jsem bez objednání vyrazila k doktorovi.

Nový doktor, nový přítel

Můj doktor byl na dovolené, a tak jsem musela jít do jiné ordinace. Požádala jsem sestřičku, jestli by mě vzali, protože mám bolesti. Ukázala mi kabinku, abych se připravila, že tu zrovna nikdo není.

Za chvilku mě volal doktor, zády ke mně mi řekl, ať si lehnu na křeslo hrůzy. To, že se ke mně otočí takový fešák, by mě nenapadlo ani ve snu. Bohužel, byla jsem už v pozici, jak je u takového lékaře obvyklé, takže na nějaký flirt nebyla šance. Vlastně mi bylo trapně, takový pěkný chlap a já ho nemohla potkat třeba v kavárně. Dostala jsem patřičné léky, sbalila se v minutě a spěchala pryč. Škoda, říkala jsem si, ten by stál za hřích.

Volalo mi neznámé číslo

Od večerního čtení mě vyrušil telefon. Mrkla jsem na displej, neznámé číslo. Když jsem přijala hovor, ozvalo se: ,,Dobrý večer, slečno Zuzko, jak se máte?“ Hned jsem ho poznala. Byl to doktor z dnešního odpoledne. Představil se jako František a pozval mě na brusinkový džus, že prý se k mým zdravotním potížím hodí.

Sešli jsme se druhý den v kavárně. I když jsem se v koutku duše styděla, protože mě viděl, tak, jak mě prostě viděl, on to očividně neřešil. Vypadalo to, že ho zajímám ze zcela z jiného úhlu.

Jsem jediná?

Začali jsme spolu po pár týdnech chodit. Jediné, co mi asi trochu vadilo, byl fakt, že už byl rozvedený. Bylo to čerstvé, nemohla jsem se moc ptát na důvody rozvodu, ale říkala jsem si, že mi to časem řekne sám. Když jsme se spolu po mém uzdravení poprvé pomilovali, bylo to krásné. Jako doktor svého oboru věděl asi víc než obyčejný muž. Čas plynul a my spolu najednou po půl roce začali bydlet a bylo to skvělé.

Jednoho odpoledne jsem skončila v práci dřív. Rozhodla jsem se, že Frantu překvapím v ordinaci. Jenže jsem ho zahlédla, jak vychází z vyšetřovny s mladou slečnou a je celý rozcuchaný. Znejistěla jsem a raději šla domů.

Vlastně až po tom, co jsem dnes viděla, mi došlo, co když se takto seznamuje často s někým novým? Chodí k němu samozřejmě jen ženy, jak mladé, tak staré, ale pokušení ho možná zmáhá dnes a denně, je to přece chlap. Teď váhám, zdali ustojím fakt, že neustále vidí tolik nahých žen. Se mnou se přece seznámil také v ordinaci...

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články