Daniel (37): Přítelkyně se rozhodla, že si splní sen a půjde na plastiku, ale dopadlo to katastrofou

muž
Zdroj: Freepik.com

Danielovi se přítelkyně svěřila, že má jeden nesplněný sen. Už si dva roky šetři na plastickou operaci prsou. On byl s proporcemi své přítelkyně spokojený, ale nic jí nerozmlouval. Bohužel, nedopadlo to podle představ a jeho přítelkyně je tam, kde byla na začátku, a vlastně je na tom ještě hůř. Kde se stala chyba? To se dozvíte v následujícím příběhu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 08. 2020 11:00

Když jsem se s Klárou seznámil a začala mezi námi fungovat důvěra, svěřila se mi, že je nešťastná ze svých prsou. Prozradila mi, že si šetří na plastickou operaci, aby si mohla splnit přání a cítit se víc jako žena. Pravdou je, že prsa měla malá, skoro žádná, ale mně to nevadilo.

Už se stačilo jen objednat a mohl jsem mít doma spokojenou ženu

Poslední dny před zákrokem, kdy ji měl plastický chirurg udělat šťastnou, nemluvila doma o ničem jiném. Už mi z toho šla hlava kolem a těšil jsem se, až bude po všem a nebudu muset denně poslouchat, jak je nešťastná.

Dopředu věděla, že po zákroku, který trvá maximálně dvě hodiny, stráví jednu noc na klinice. Těšila se, ale trochu se i bála, aby to dobře dopadlo. Byl jsem zvědavý, jakou velikost a tvar implantátů si zvolila. Jenom řekla, ať se nechám překvapit.

Odvezl jsem ji na kliniku a popřál hodně štěstí. Druhý den ráno mi volala, že jí to docela bolí a že je hrozně zvědavá na výsledek.

Nedočkavost se nevyplatila

Při odchodu dostala jasné pokyny, jak se první dny chovat. Celková rekonvalescence měla trvat 6 týdnů, kdy měla mít prsa zafixovaná, aby se vše lépe hojilo. Doma byla dost netrpělivá, už měla nutkání si speciální fixační podprsenku sundávat, aby se podívala. Tak se těšila. Po týdnu to nevydržela. Rozhodla se, že si své přednosti prohlédne. Mně nic neřekla, to jsem se dozvěděl až později. Podpůrnou podprsenku si už brala jen na noc. Myslela si, že to tak bude stačit a už jen čekala na závěrečnou kontrolu.

Opět jsem ji tam vezl. Tvrdila, že bude hned zpátky, jenže nakonec zůstala v ordinaci docela dlouho. Šel jsem se tam raději podívat, abych zjistil, co se děje. Něco málo jsem slyšel přes dveře.

Klára vyšla ven a netvářila se tak, jak bych čekal. Vypadala sklíčeně. Když si sedla do auta, jenom si povzdychla, že se to nepovedlo. Chtěl jsem se doma podívat, ale stále odmítala. Moc jsem to nechápal a začal jsem se ptát, co se stalo.

Kvůli nedodržení pokynů lékaře se jí prsa dobře nezahojila, jedno prso, respektive implantát uvnitř měla celý posunutý a prso zanícené a nevypadlo to dobře. Dostala léky a doporučení, až se prso zahojí, provézt zákrok celý znovu, ale musí si to uhradit sama, protože chyba není na straně lékaře.

Bohužel, peníze na to už nejsou, takže se může stát, že si bude muset nechat implantáty vyndat a začít znovu šetřit…

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články