Šéf mi udělal nabídku, kterou jsem nedokázala odmítnout. Teď možná ztratím víc, než jsem získala

žena, dívka
Zdroj: Unsplash.com

Markéta se jako člověk, co dostal své vysněné zaměstnání, rozhodla, že pro jeho udržení udělá téměř cokoliv. Peníze se jen hrnuly a zdálo se, že vše funguje i za cenu toho, že to není zcela správné. Když se rozhodla situaci změnit, ukázalo se, že to nebude nijak snadné. Jak to celé dopadlo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 16. 07. 2020 16:30

Hledala jsem práci, kde přijdu do kontaktu s lidmi a současně se něco naučím. Byla jsem pozvána na pohovor, který mohl mé přání splnit. Vedl ho se mnou Pavel (34), byl velmi milý a moje počáteční nervozita ho neodradila. Ihned jsem byla přijata.

Začalo to nenápadně

Pavel mě velmi rychle zaučil, vysvětlil mi vše důležité a já mohla začít fungovat samostatně. Jednou přišel s prosbou, že jede na důležitou akci a bylo by dobré, abych jela také. Zajistil mi vhodné šaty a sdělil, že bude stačit, když se budu jen usmívat a dělat mu společnost. Představoval mě jako svoji pravou ruku. To, že mě občas plácl po zadku nebo pohladil po tváři, jsem samou nervozitou skoro nevnímala.

Návrh

Pavel mě bral na takové akce téměř pravidelně a jeho časté dotyky se staly už pravidlem. Další taková akce byla v podobě delší pracovní cesty s ubytováním v hotelu. Rodiče byli nadšení, že jsem se hned skvěle chytla a přáli mi úspěch. Když jsem zjistila, že máme společný pokoj, znejistěla jsem. Pavel se tvářil, že je vše v pořádku. Posadil mě na postel, začal mě hladit a líbat. Odmítla jsem ho. Na rovinu mi sdělil, proč si myslím, že mě vzal s sebou. Rád by, abych mu poskytovala i servis v podobě milenky. Částka, kterou mi nabídl, mě málem srazila z postele.

Pokud odejdu, vše řekne rodičům

Vidina peněz zaslepila můj zdravý úsudek a nabídku jsem přijala. Nároky ze strany Pavla rostly, byl to každý víkend pobyt někde na hotelu a to se vším všudy. Ovšem při pohledu na svůj účet jsem už nemohla přestat. Rodičům jsem zaplatila drahou dovolenou, pořídila domů mnoho luxusních věcí a vypadalo to, že si co nevidět koupím vlastní byt. Na jedné takové akci jsem potkala Tomáše a zamilovali jsme se do sebe. Ve srovnání s Pavlem to byl obyčejný kluk, ale byl tak čistý, hodný, měl mě rád. Věděla jsem, že hru s Pavlem musím ukončit, abych si vztah udržela.

Začal mě vydírat

Jednou jsem Pavlovi na obědě sdělila, že bych ráda celou věc ukončila a dále se věnovala jen své skutečné práci. Začal se velmi ďábelsky smát, že tak jednoduché to nebude. Pokud mu stále nebudu po ruce, řekne vše mým rodičům, kteří žijí v iluzi, že se jedná o poctivě vydělané peníze. Další, za kým by šel, by byl Tomáš. Zdá se, že nemám na výběr. Nevím, jak dlouho vydržím takový život.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články