Petra (45): Naše dcera si našla kriminálníka. Jsme z toho s manželem nešťastní

žena, šaty
Zdroj: unsplash.com

Dcera Petry Natálie (20) přišla rodičům nedávno představit nového přítele Dana (34). Petra ani její manžel Roman (49) nebyli z Dana nijak nadšení, protože jim připadal neseriózní. Když se dozvěděli o Danově kriminální minulosti, byli nešťastní a začali doufat, že se Natálie a Dan brzy rozejdou.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 07. 07. 2020 07:30

Dcera si našla novou známost a krátce na to usoudila, že je na čase, abychom jejího nového přítele poznali. Já a manžel jsme byli zvědaví a docela jsme se těšili, kdo je dceřin nový objev. Když nám dcera přivedla ukázat Dana, naše nadšení rychle opadlo. Jednak byl o dost starší a hlavně nám přišel s manželem dost podivný. Měl celou řadu tetování a jeho slovník byl dost otřesný.

Dceři jsme o našich pocitech řekli

Když se nás dcera ptala, co na Dana říkáme, museli jsme jí bohužel oznámit, že z něj nadšení nejsme. Nelíbil se nám jeho projev ani jeho vzhled a bohužel si myslíme, že se k Natálii nehodí. Natálie byla kvůli tomu dost uražená a dokonce s námi asi dva týdny nemluvila, ale já a manžel jsme se rozhodli, že se za svůj názor na Dana neomluvíme.

Kamarádka mi prozradila hrozné věci

Za nedlouho potom jsem potkala kamarádku a řekla jsem jí o svých pocitech ohledně dceřina přítele. Ta mi prozradila, že o Danovi slyšela, že byl v minulosti opakovaně trestán. To byla pro mě poslední kapka. Doma jsem všechno svěřila manželovi, který z toho byl úplně zničený. Dcery jsme se samozřejmě zeptali, jestli je to celé pravda, a bohužel byla.

Doufáme, že se rozejdou

Dcera se nás pořád snaží přesvědčit, že se Dan změnil, ale my si tím s manželem nejsme jistí. Nevíme, jestli máme dceru poslechnout a dát Danovi šanci, nebo se od něj máme držet dál. Po pravdě řečeno by se nám ulevilo, když by se s Natálií rozešli.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články