Linda (23): U prarodičů na půdě někdo chodí. Kamera odhalila podivnost

žena, dívka
Zdroj: pixabay.com

Linda (23) jezdívá často a ráda na návštěvu ke svým prarodičům. Poslední dobou se tam ale začíná bát, ač to nechce přiznat. Navíc má strach i o dědečka s babičkou, kteří mají starosti s tajemným hostem.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 16. 07. 2020 15:00

Se svými prarodiči mám velmi úzký vztah, proto k nim často jezdívám. Jelikož jsou rodiče celkem hodně pracovně vytížení, jezdím k nim někdy i sama. To, co se ale poslední dobou u nich děje mi nahání husí kůži.

Povídání vyrušily zvuky přicházející z půdy

Jednou jsem si na návštěvě zrovna povídala se svými prarodiči, když v tom nás vyrušil opravdu hlasitý a silný zvuk. Znělo to, jako když někde něco spadlo. Šla jsem jim pomoci pátrat, co to bylo a kde, ale nic jsme nenašli. Znovu jsme si tedy sedli na gauč a pokračovali v povídání, když v tom se to ozvalo znovu. Navíc mnohem silněji. K tomu se přidaly i jasné zvuky kroků. Všichni jsme se zahleděli ke stropu. Hluk vycházel z půdy.

Krabice na půdě byly seřazené

Šli jsme se všichni společně podívat nahoru, ale nic jsme nenašli. Když už jsme chtěli jít zpět, všimli jsme si něčeho divného. Babička s dědou si totiž byli jistí, že krabice se starými věcmi nebyly seřazené. Najednou byly ale srovnány do jedné roviny vedle sebe, předtím byly ale údajně kvůli šetření místa naskládány v rohu na sebe.

Na kameře nic nebylo

Uvažovali jsme, že zavoláme mým rodičům, ale protože jsme nikoho nenašli a po kontrole půdy jsme věděli, že se ani nic neztratilo, rozhodli jsme se, že si to necháme pro sebe. Další den se ale vše opakovalo. Rozhodla jsem se, že si na zloděje počíháme a nainstalovala jsem na půdu kameru. Když pak prarodiče zaslechli podezřelé zvuky, běžela jsem se na ní podívat. Na záběrech z kamery ale nebylo nic kromě krabic, které se z ničeho nic samovolně přemístily, k vidění. Dodnes si tuto záhadu nedovedeme nikdo vysvětlit a raději o ní nemluvíme.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články